Táplálkozás-Beállítás Szakácskönyv III. (e-book)
Ételöröm/Életöröm – Nutri-Funkcionális receptek

(Van Noortwijk Laurien – Sándor Lőrinc)


Színes zöldségek, bogyós gyümölcsök, tojás, csontleves, illatos fűszerek, minőségi húsok, belsőségek, tengeri algák, kakaó… Hogy mi a közös ezekben a csodálatos alapanyagokban? Mindegyik az úgynevezett Nutri-Funkcionális™ táplálkozás eleme. Úgy is lehetne definiálni őket, hogy ezek a legtápanyagdúsabb, természetes élelmiszerek. Rendszeres fogyasztásuk hozzájárul az optimális tápanyag ellátottság eléréséhez, a vitalitás fenntartásához.

A szezonalitás természetes ritmusát követve:
Tavasz, Nyár, Ősz és Tél fejezetekkel alkottuk meg a könyvben található 60 receptet, melyeket gyönyörű étel fotókkal koronáztunk meg.

A receptek stílusa elég változatos, pont, mint amilyen a mi ízlésünk is. A saját kreációinkat részben nemzetközi tapasztalatok ihlették, de ezeken túl igyekeztünk egy olyan ízvilágot létrehozni, ami a hazai gasztronómia hagyományaiba is jól illeszkedik. Szerintünk egy nemzet konyhája akkor él, ha képes a klasszikusai tiszteletben tartása mellett folyamatosan megújulni és haladni a korral.

Örömteli főzést kívánunk!


ISBN: 978-615-01-2641-8

Kérjük, ügyelj rá, hogy a vásárlást követő 7 napon belül feltétlenül töltsd le az e-bookot, mert ezt követően a letöltési link érvénytelenné válik!

4 .790 Ft

- +

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!