Rés a pajzson előadás felvétel – 2022.06.03. – VIDEO

 

„Rés a pajzson” éves, nagy pajzsmirigy előadás – 2022.06.03.
Az immáron 8. éve nagy sikerű, ÖSSZEGZŐ előadásunk 2022-es felvonása.

E nagyon átfogó előadásunk során összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, fejlesztésünket, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket a pajzsmirigy működését érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési/gyógynövény-használati/stb.  témákban.

Az elmúlt évek eredményeinek és tapasztalatainak összegzése is megtörténik a nagy érdeklődésre való tekintettel. Több száz esettanulmányunk anyagát elemeztük ki az előadáshoz, összesítve a kapcsolódó tapasztalatokat!

Részletes tematika alább..

ELŐADÓK:

Bartha Ákos: élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője


FONTOS TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐADÁS-FELVÉTEL MEGTEKINTÉSE KAPCSÁN:

A felvétel az élő helyszíni, illetve online részvételt pótló lehetőség!

A felvételt megvásárlók a helyszíni vagy online résztvevőkkel ellentétben többszöri alkalommal, azonban csak korlátozott ideig – vásárlástól számított 1 HÓNAP – tekinthetik meg a felvételt. A megtekintési határidő leteltével a felvételhez való hozzáférés automatikusan deaktiválódik. Ezért kérjük, hogy nagyon ügyeljen a határidőn belüli megtekintésre, mivel a letelte esetén az elmulasztott megtekintésért felelősséget nem tudunk vállalni.

5 .500 Ft

Elfogyott

TÉMÁINK AZ ESTE FOLYAMÁN
 • Pajzsmirigy és táplálkozás kapcsolata: NCGS (nem cöliáka-specifikus lisztérzékenység) és alacsony FODMAP-étrend, gyomorfunkciók szerepe, vékonybél-regeneráció (IBS és vékonybél-kontamináció-SIBO), koleszterin-anyagcsere kapcsolódó kérdései, céltápanyagok hiánya, emésztetlenség, emésztési zavarok (puffadás-székrekedés), stb.

# ROSSZ EMÉSZTÉS MELLETT MIÉRT NEM HASZNOSUL MEGFELELŐEN A SZINTETIKUS PAJZSMIRIGY-HORMON?

 • Várandóságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a pajzsmirigy működés fényében (megfelelő táplálkozással és kapcsolódó (labor)diagnosztikai módszerek bemutatása mellett). A fejlődő magzat jódigénye.

# MIÉRT FONTOS A JÓD VÁRANDÓSSÁG ÉS SZOPTATÁS ALATT MÉG HASHIMOTO-BAN IS? MENNYI AZ ANNYI?

 • Makro- és mikrotápanyagok jelentősége és pajzsmirigy-specifikus bevitele.
 • Ideális laborértékek (?!) És ezek jelentősége

# MIÉRT AZ 1 MIU/L KÖRÜLI TSH KIELÉGÍTŐ A NŐGYÓGYÁSZOKNAK ÉS MIÉRT 2,5 MIU/L 2016-TÓL NÉMETORSZÁGBAN ELEVE A FELSŐ HATÁRÉRTÉKE?!

 • Hormonális egyensúlyok egyéb, kapcsolódó kérdései (a nagy háromszög: pajzsmirigy-petefészkek-mellékvesék)
 • Tapasztalatok a pajzsmirigy-egyensúlyok egyéni kérdéseiben: gyulladások, autoimmun háttér, alulműködés, túlműködés, Graves… hiányállapotok, stb.
 • Hormonális egyensúlytalanságok és a pajzsmirigy összefüggései (nemi hormonok és stresszhormonok szintjén is)
 • A méhmióma/mellciszta/epepanaszok – pajzsmirigy kapcsolat
 • Hashimoto – krónikus mikrobiális fertőzések, IBS, relatív ösztrogén-dominancia, stb. kapcsolat

# MI AZ A NEU-5-GC ÉS MIÉRT, MIKOR TŰNHET ÉRDEKES TERÜLETNEK HASHIMOTO KAPCSÁN?

 • Jódpótlás óriási kérdései és kiegészítő (akár természetes) hormon-/fitoterápiás készítmények pro és kontra; túl a pajzsmirigyen.
 • Újdonság: természetes antimikrobiális készítmények a pajzsmirigy-gyulladás ellen
 • Tévhitek, buktatók és a valóban hatékony természetes módszerek (táplálkozás/táplálék-kiegészítők)!
 • Megelőzés, regeneráció, gyógyulási folyamatok.
 • Megfelelő, funkcionális táplálkozás és a pajzsmirigy hormonális egyensúlyának jelentősége napjainkban (pl. Alacsony FODMAP-étrend és emésztési + felszívódási zavarok).

# BÉLÜGYEK, AVAGY HOL VESZHET EL AZ AKTÍV PAJZSMIRIGY-HORMONOK AKÁR 20%-A?!

 


 

EMELLETT BEMUTATJUK A FUNKCIONÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉS LEHETŐSÉGEIT ÉS ÁLTALUNK ALKALMAZOTT MÓDSZEREIT – KAPCSOLÓDÓ ULTRAHANG- ÉS LABORVIZSGÁLATOK. ÁTFOGÓ OK-OKOZATI KAPCSOLATRENDSZER, CÉLIRÁNYOS ÉS MEGOLDÁS-ORIENTÁLT MEGKÖZELÍTÉSEKKEL; ESETTANULMÁNYOK, PÉLDÁK, TAPASZTALATOK + SZAKMAI VENDÉGELŐADÓ.

Visszajelzések ügyfeleinktől

„…az anti-TPO szintem közel fél év után határozottan több, mint a félére csökkent. Ennek nagyon örülök! Követem ezt a protokollt továbbra is. A pajzsmirigyre továbbra is szedem a 25 mcg Letroxot, azonban ez is nagy változás, hiszen tavaly még 75 mcg-ot is használnom kellett. Ezt a változást az emésztésem javulásához tudom kötni…” – Anna

„Hashimotos vagyok és erről a betegségről ezerféle információ kering. Ebben is nagy segítség, hogy nálatok mindig hiteles infót találok, illetve az általatok tanultak birtokában már ki tudom szűrni a téves információkat. Már sok „Aha!” pillanatom volt a posztjaitokat olvasva, a videókat nézve és az előadásokon résztvevőként is.” – Katalin

„Pajzsmirigy betegség miatt jutottam el hozzátok, először előadás, majd konzultáció formájában. Ami igazán megfogott, az a rendszerszemlélet, több oldalról van megközelítve az adott betegség. Nagyon sokat segít a nálatok szerzett tudás nekem!” – Andrea

„Teljesen véletlenül találtam rátok, amikor is pajzsmirigy túlműködésemre kerestem alternatív megoldást. Hála az előadásoknak és személyes konzultációnak már nem csak a pajzsmirigyem normalizálódott, de egy egészséges babának is életet adahttam. Az étrend betartásával rövid idő alatt éreztem a változást. ” Katalin

„Pajzsmirigy betegség miatt kezdtelek Titeket követni. Nagyon meggyőző eredményeket láthattam, izgalmas recepteket, tippeket adtok a diétákhoz. Hiteles előadásokat hallhattam. Profizmus jellemzi munkátokat! 😊” – Szilvia

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!