Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
A mediterrán étrendben található bizonyos tápanyagok lassíthatják az agy öregedését
Régóta tanulmányozzák az agyat azzal a céllal, hogy elősegíthessék a lassabb öregedését…
Miért fordul elő gyakrabban inzulinrezisztencia az elhízott férfiaknál?
A zsírszövet inzulinra adott reakciójában mutatkozó különbségek adhatják meg a választ…
Apró halak, mint multivitamin táplálékok
Az apró halak fogyasztása az egyik, hanem a legjobb alternatív kalciumforrás…
Fermentálás egyszerűen
Fermentálási tippek Vaspál Melinda kolléganőnktől…
IDŐPONT:
2022. november 18. (péntek) 17:45–21:00
LIVE-ONLINE KÖZVETÍTÉSI JEGYÁR:
9.900 Ft/fő
ELŐADÓK:
Bartha Ákos: élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője
Részletes programleírás alább..
9 .900 Ft
Elfogyott
– Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig.
– Megelőzési céllal, pro-aktívan; azaz a felkészüléshez is remek esemény!
A rendezvény messzemenően több, mint egy előadás: egy interaktív, 3 órás, kiscsoportos esemény gyermekvállaláshoz kapcsolódó laboreredményeid közös-csoportos áttekintésével, valamint konkrét, megoldás-orientált javaslatokkal és hazavihető írásos anyagokkal.
Ezen az estén is komplex szemszögből közelítjük meg
a GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY összefüggéseit:
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE