Képzéseink

Szeretnéd magad továbbképezni a táplálkozástudomány területén?

Nem csak magánszemélyként, hanem szakemberként (orvosok, dietetikusok, személyi edzők, stb.) is egyre többen tanultok tőlünk a táplálkozástudományok szakterületén és minket választotok, mint hiteles tudásanyag-forrást. Ez nagyon megtisztelő számunkra és egyúttal persze hatalmas felelősség is, hiszen ilyen módon nagymértékben hozzájárulunk a jövő szakember generációjának felkészültségéhez, végzett munkájuk minőségéhez és színvonalához.

 

Hisszük, hogy idehaza egyedülállónak számító szemléletmódunknak és az ügyfeleinkkel szerzett sokrétű tapasztalatainknak köszönhetően a leghaladóbb és legprogresszívebb szemléletű szakmai ismeretanyagot tudjuk átadni számotokra ezen továbbképzések alkalmával.

 

Kurzusaink kivétel nélkül felnőttképzési engedéllyel rendelkező, tanúsítványt nyújtó képzések. Azonban ezek nem csak hatósági minőségi biztosítékok. Mi a későbbiek során komoly szakmai előnyt jelentő, elismert tudásanyagot igyekszünk biztosítani a nálunk tanulók számára.

Képzési programunk kiemelt célja, hogy megismertesse a Résztvevőkkel a modern táplálkozás- és élelmiszertudomány alapjait, fejlődését, alkalmazott irányvonalait és jövőbeni lehetőségeit; több tudományos szemszögből megközelítve, kiemelkedően elismert szakértők tolmácsolásában.

Célunk továbbá, hogy kapcsolódási pontokat mutassunk a meglévő, hagyományos ismeretek és speciális kiegészítő megközelítések között: például terápiás célú és funkcionális étrendek, valamint kapcsolódó laborvizsgálatok és táplálékkiegészítők vonatkozásában is.

A képzéssel emellett célunk megerősíteni a hazai funkcionális egészségfejlesztés alapjait, hidat építve a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott, természetes módszerek között.

Képzésünket elsődlegesen az egészségügy/táplálkozástudomány/élelmiszertudomány/sporttudomány valamely területén tevékenykedő szakemberek számára ajánljuk.

Várunk szeretettel soron következő induló kurzusunkon! 

 

Induló
Alacsony FODMAP bélegészség online program

Emésztőrendszeri panaszok megoldását kínáló 6 hetes online program.

Időtartam
2023.04.03- 05.14
Ár/fő
44700 Ft
Tovább
Induló
Online IR-program

Kiút az inzulinrezisztenciából!

Időtartam
2023.03.06- 04.16
Ár/fő
44700 Ft
Tovább
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop

Tanulj meg házilag fermentálni! - Müller Ildi videós prorgramja

Időtartam
-
Ár/fő
11990 Ft
Tovább

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!

Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozássalElőadás Bartha Ákossal 03.27-én - online is nézhető!

Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással.

Egy speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések. 

„Amiért én a leghálásabb vagyok a Táplálkozás-Beállítás csapatának, az a kislányom, aki már 3 éves!  Az orvosok nem nagyon bíztattak semmi jóval. A helyes táplálkozás, és megfelelő táplálélkiegészítőknek köszönhetően ez mégis sikerült! Annyira jó, hogy van ez a csapat, és ennyit lehet tanulni Tőletek. További sok sikert! – G. Enikő