Képzéseink

Szeretnéd magad továbbképezni a táplálkozástudomány területén?

Nem csak magánszemélyként, hanem szakemberként (orvosok, dietetikusok, személyi edzők, stb.) is egyre többen tanultok tőlünk a táplálkozástudományok szakterületén és minket választotok, mint hiteles tudásanyag-forrást. Ez nagyon megtisztelő számunkra és egyúttal persze hatalmas felelősség is, hiszen ilyen módon nagymértékben hozzájárulunk a jövő szakember generációjának felkészültségéhez, végzett munkájuk minőségéhez és színvonalához.

 

Hisszük, hogy idehaza egyedülállónak számító szemléletmódunknak és az ügyfeleinkkel szerzett sokrétű tapasztalatainknak köszönhetően a leghaladóbb és legprogresszívebb szemléletű szakmai ismeretanyagot tudjuk átadni számotokra ezen továbbképzések alkalmával.

 

Kurzusaink kivétel nélkül felnőttképzési engedéllyel rendelkező, tanúsítványt nyújtó képzések. Azonban ezek nem csak hatósági minőségi biztosítékok. Mi a későbbiek során komoly szakmai előnyt jelentő, elismert tudásanyagot igyekszünk biztosítani a nálunk tanulók számára.

Képzési programunk kiemelt célja, hogy megismertesse a Résztvevőkkel a modern táplálkozás- és élelmiszertudomány alapjait, fejlődését, alkalmazott irányvonalait és jövőbeni lehetőségeit; több tudományos szemszögből megközelítve, kiemelkedően elismert szakértők tolmácsolásában.

Célunk továbbá, hogy kapcsolódási pontokat mutassunk a meglévő, hagyományos ismeretek és speciális kiegészítő megközelítések között: például terápiás célú és funkcionális étrendek, valamint kapcsolódó laborvizsgálatok és táplálékkiegészítők vonatkozásában is.

A képzéssel emellett célunk megerősíteni a hazai funkcionális egészségfejlesztés alapjait, hidat építve a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott, természetes módszerek között.

Képzésünket elsődlegesen az egészségügy/táplálkozástudomány/élelmiszertudomány/sporttudomány valamely területén tevékenykedő szakemberek számára ajánljuk.

Várunk szeretettel soron következő induló kurzusunkon! 

 

Betelt
Alacsony FODMAP bélegészség online program

Emésztőrendszeri panaszok megoldását kínáló 6 hetes online program.

Időtartam
2022.04.18- 05.29
Ár/fő
44700 Ft
Tovább
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop

Tanulj meg házilag fermentálni! - Müller Ildi videós prorgramja

Időtartam
-
Ár/fő
11990 Ft
Tovább
Induló
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.

Átfogó, funkcionális szemléletű szakmai továbbképzés.

Időtartam
2022.10.07- 01.14
Ár/fő
255000 Ft
Tovább

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!

Kiút a pajzsmirigy problémákból!RÉS A PAJZSON 2022 - nagy pajzsmirigy előadás Bartha Ákossal

Pajzsmirigyműködés és táplálkozás kapcsolata - értsd meg az összefüggéseket!

  • Rossz emésztés mellett miért nem hasznosul megfelelően a szintetikus pajzsmirigy-hormon?
  • Bélügyek, avagy hol veszhet el az aktív pajzsmirigy-hormonok akár 20%-a?
  • Miért fontos a jód várandósság és szoptatás alatt még Hashimoto-ban is? Mennyi az annyi?
  • Jódpótlás óriási kérdései.
  • Miért az 1 miu/l körüli TSH kielégítő a nőgyógyászoknak és miért 2,5 miu/l 2016-tól Németországban eleve a felső határértéke?!
  • Mi az a NEU-5-GC és miért tűnik igen érdekes területnek Hashimoto kapcsán?

Tévhitek és legnagyobb buktatók, valamint a valóban hatékony, természetes módszerek. Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetben, hogy megtaláld az egyensúlyt!