Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Szeretnéd magad továbbképezni a táplálkozástudomány területén?
Nem csak magánszemélyként, hanem szakemberként (orvosok, dietetikusok, személyi edzők, stb.) is egyre többen tanultok tőlünk a táplálkozástudományok szakterületén és minket választotok, mint hiteles tudásanyag-forrást. Ez nagyon megtisztelő számunkra és egyúttal persze hatalmas felelősség is, hiszen ilyen módon nagymértékben hozzájárulunk a jövő szakember generációjának felkészültségéhez, végzett munkájuk minőségéhez és színvonalához.
Hisszük, hogy idehaza egyedülállónak számító szemléletmódunknak és az ügyfeleinkkel szerzett sokrétű tapasztalatainknak köszönhetően a leghaladóbb és legprogresszívebb szemléletű szakmai ismeretanyagot tudjuk átadni számotokra ezen továbbképzések alkalmával.
Kurzusaink kivétel nélkül felnőttképzési engedéllyel rendelkező, tanúsítványt nyújtó képzések. Azonban ezek nem csak hatósági minőségi biztosítékok. Mi a későbbiek során komoly szakmai előnyt jelentő, elismert tudásanyagot igyekszünk biztosítani a nálunk tanulók számára.
Képzési programunk kiemelt célja, hogy megismertesse a Résztvevőkkel a modern táplálkozás- és élelmiszertudomány alapjait, fejlődését, alkalmazott irányvonalait és jövőbeni lehetőségeit; több tudományos szemszögből megközelítve, kiemelkedően elismert szakértők tolmácsolásában.Célunk továbbá, hogy kapcsolódási pontokat mutassunk a meglévő, hagyományos ismeretek és speciális kiegészítő megközelítések között: például terápiás célú és funkcionális étrendek, valamint kapcsolódó laborvizsgálatok és táplálékkiegészítők vonatkozásában is.A képzéssel emellett célunk megerősíteni a hazai funkcionális egészségfejlesztés alapjait, hidat építve a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott, természetes módszerek között.
Képzésünket elsődlegesen az egészségügy/táplálkozástudomány/élelmiszertudomány/sporttudomány valamely területén tevékenykedő szakemberek számára ajánljuk.
Várunk szeretettel soron következő induló kurzusunkon!
Emésztőrendszeri panaszok megoldását kínáló 6 hetes online program.
Kiút az inzulinrezisztenciából!
Tanulj meg házilag fermentálni! - Müller Ildi videós prorgramja
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Várandósságra felkészítés, gyermekvállalási célok támogatása a megfelelő táplálkozással.
Egy speciális étrendi és kapcsolódó étrendkiegészítési program, melyekkel a gyermekvállalási célok átfogóan és hatékonyan támogathatóak – adott esetben komplex kihívások esetében is, mint például PCO-S vagy immunológiai kérdések.
„Amiért én a leghálásabb vagyok a Táplálkozás-Beállítás csapatának, az a kislányom, aki már 3 éves! Az orvosok nem nagyon bíztattak semmi jóval. A helyes táplálkozás, és megfelelő táplálélkiegészítőknek köszönhetően ez mégis sikerült! Annyira jó, hogy van ez a csapat, és ennyit lehet tanulni Tőletek. További sok sikert! – G. Enikő
Köszönöm, most nem érdekel.