Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
Szeretnéd magad továbbképezni a táplálkozástudomány területén?
Nem csak magánszemélyként, hanem szakemberként (orvosok, dietetikusok, személyi edzők, stb.) is egyre többen tanultok tőlünk a táplálkozástudományok szakterületén és minket választotok, mint hiteles tudásanyag-forrást. Ez nagyon megtisztelő számunkra és egyúttal persze hatalmas felelősség is, hiszen ilyen módon nagymértékben hozzájárulunk a jövő szakember generációjának felkészültségéhez, végzett munkájuk minőségéhez és színvonalához.
Hisszük, hogy idehaza egyedülállónak számító szemléletmódunknak és az ügyfeleinkkel szerzett sokrétű tapasztalatainknak köszönhetően a leghaladóbb és legprogresszívebb szemléletű szakmai ismeretanyagot tudjuk átadni számotokra ezen továbbképzések alkalmával.
Kurzusaink kivétel nélkül felnőttképzési engedéllyel rendelkező, tanúsítványt nyújtó képzések. Azonban ezek nem csak hatósági minőségi biztosítékok. Mi a későbbiek során komoly szakmai előnyt jelentő, elismert tudásanyagot igyekszünk biztosítani a nálunk tanulók számára.
Képzési programunk kiemelt célja, hogy megismertesse a Résztvevőkkel a modern táplálkozás- és élelmiszertudomány alapjait, fejlődését, alkalmazott irányvonalait és jövőbeni lehetőségeit; több tudományos szemszögből megközelítve, kiemelkedően elismert szakértők tolmácsolásában.Célunk továbbá, hogy kapcsolódási pontokat mutassunk a meglévő, hagyományos ismeretek és speciális kiegészítő megközelítések között: például terápiás célú és funkcionális étrendek, valamint kapcsolódó laborvizsgálatok és táplálékkiegészítők vonatkozásában is.A képzéssel emellett célunk megerősíteni a hazai funkcionális egészségfejlesztés alapjait, hidat építve a hagyományos orvoslás és a tudományosan alátámasztott, természetes módszerek között.
Képzésünket elsődlegesen az egészségügy/táplálkozástudomány/élelmiszertudomány/sporttudomány valamely területén tevékenykedő szakemberek számára ajánljuk.
Várunk szeretettel soron következő induló kurzusunkon!
Kiút az inzulinrezisztenciából!
Tanulj meg házilag fermentálni! - Müller Ildi videós prorgramja
Átfogó, funkcionális szemléletű szakmai továbbképzés.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!