Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
A besózott kacsacombokat (magasabb zsírtartalom) megtisztítjuk és egy cikkekre vágott hagymával, 1 ek. zsiradékkal együtt tepsibe tesszük és egy 160 fokra előmelegített sütőben 1,5 órát sütjük. Végül 200 fokon, alufólia nélkül még 10 percig, hogy jó ropogós legyen a bőre. A kacsamellek (alacsonyabb zsírtartalom) bőrét beirdaljuk, sózzuk és egy hideg serpenyőben, közepes lángon, bőrével lefelé kisütjük a zsírját. A kisült zsírt közben kanállal kiszedjük a serpenyőből. Amikor szép ropogósra sült a bőre megfordítjuk és még 1 percig sütjük. Attól függően, hogy hogy szeretjük, 4-8 percre egy 160 fokos sütőbe tesszük. Kivesszük egy tányérra, alufóliával lazán letakarjuk és 10-15 percig pihentetjük. Tálalás előtt egy forró serpenyőben átmelegítjük. A zöldségeinket (pl. burgonya, sárgarépa, fehérrépa, paszternák, káposzta, spárga, stb. – keményítőtartalom vagy táplálkozásterápia szerint) kb. fél liter alaplépen puhára főzünk. Én néhány levél pak choyt is dobtam bele az utolsó pár percben. Fermentált zöldséggel kínáljuk.
ŐSZI RENDEZVÉNYEINKRE már lehet regisztrálni:
ÁTFOGÓ HORMONÁLIS FÓRUMEST: szeptember 17., 17:30https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
KÜLÖNLEGES SZEMINÁRIUM: szeptember 26., 10:00https://www.facebook.com/events/235903504218810/
Táplálkozás-Beállítás Szakácskönyvünk itt kapható:https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas-beallitas-sz…/
Jó pihenést kívánunk!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!