Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
Magas tápanyagtartalom egy tányéron!
Glutén- és gabonamentes, tejmentes, paleo szemléletű autóimmun protokollba is beilleszthető étel, mely reggelire, ebédre és vacsorára is tökéletes lehet! (30-35 perc)
A sütőtököt meglocsoljuk olíva- vagy kókuszolajjal, sózzuk és 180 fokos sütőben 25-30 percig sütjük. A feketekel leveleknek eltávolítjuk a vastagabb torzsáját, felszeleteljük a leveleit és forrásban lévő, sós vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük. A retket felszeleteljük vagy félbevágjuk, a képen francia retek látható melyet piacon vásároltam. A bőrös lazacfilé húsos oldalát sózzuk, és serpenyőben, kevés zsiradékon, közepes lángon, bőrös oldalával lefelé elkezdjük sütni, majd 3 perc után megfordítjuk és a másik oldalát is 3 percig sütjük. A zöldségeket összekeverjük, meglocsoljuk kevés extra szűz olívaolajjal és a darabokra tépkedett lazaccal tálaljuk.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!