Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Magas tápanyagtartalom egy tányéron!
Glutén- és gabonamentes, tejmentes, paleo szemléletű autóimmun protokollba is beilleszthető étel, mely reggelire, ebédre és vacsorára is tökéletes lehet! (30-35 perc)
A sütőtököt meglocsoljuk olíva- vagy kókuszolajjal, sózzuk és 180 fokos sütőben 25-30 percig sütjük. A feketekel leveleknek eltávolítjuk a vastagabb torzsáját, felszeleteljük a leveleit és forrásban lévő, sós vízben 2-3 percig főzzük, majd leszűrjük. A retket felszeleteljük vagy félbevágjuk, a képen francia retek látható melyet piacon vásároltam. A bőrös lazacfilé húsos oldalát sózzuk, és serpenyőben, kevés zsiradékon, közepes lángon, bőrös oldalával lefelé elkezdjük sütni, majd 3 perc után megfordítjuk és a másik oldalát is 3 percig sütjük. A zöldségeket összekeverjük, meglocsoljuk kevés extra szűz olívaolajjal és a darabokra tépkedett lazaccal tálaljuk.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!