Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Papírban sült kapros lazac (vagy más tengeri és édesvízi hal, ízlés szerint), vajban párolt zöldbab és sült pézsmatök, édesburgonya és burgonya szeletek.
A tányéron látható élelmiszerekben található mikrotápanyagok (a teljesség igénye nélkül):
A kaporban is számos vitamin és ásványi anyag van, csak általában nem fogyasztunk belőle együltünkben jelentősebb mennyiséget. 100 gramm kaporlevélben már említésre méltó mennyiségben található vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, illetve A-, C-, és B-vitaminok is.
Forrás: https://nutritiondata.self.com
Továbbra is szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek természetesen megtalálhatóak a webshopunkban.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!