Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
Papírban sült kapros lazac (vagy más tengeri és édesvízi hal, ízlés szerint), vajban párolt zöldbab és sült pézsmatök, édesburgonya és burgonya szeletek.
A tányéron látható élelmiszerekben található mikrotápanyagok (a teljesség igénye nélkül):
A kaporban is számos vitamin és ásványi anyag van, csak általában nem fogyasztunk belőle együltünkben jelentősebb mennyiséget. 100 gramm kaporlevélben már említésre méltó mennyiségben található vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, illetve A-, C-, és B-vitaminok is.
Forrás: https://nutritiondata.self.com
Továbbra is szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek természetesen megtalálhatóak a webshopunkban.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!