Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
Papírban sült kapros lazac (vagy más tengeri és édesvízi hal, ízlés szerint), vajban párolt zöldbab és sült pézsmatök, édesburgonya és burgonya szeletek.
A tányéron látható élelmiszerekben található mikrotápanyagok (a teljesség igénye nélkül):
A kaporban is számos vitamin és ásványi anyag van, csak általában nem fogyasztunk belőle együltünkben jelentősebb mennyiséget. 100 gramm kaporlevélben már említésre méltó mennyiségben található vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, illetve A-, C-, és B-vitaminok is.
Forrás: https://nutritiondata.self.com
Továbbra is szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek természetesen megtalálhatóak a webshopunkban.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!