Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Papírban sült kapros lazac (vagy más tengeri és édesvízi hal, ízlés szerint), vajban párolt zöldbab és sült pézsmatök, édesburgonya és burgonya szeletek.
A tányéron látható élelmiszerekben található mikrotápanyagok (a teljesség igénye nélkül):
A kaporban is számos vitamin és ásványi anyag van, csak általában nem fogyasztunk belőle együltünkben jelentősebb mennyiséget. 100 gramm kaporlevélben már említésre méltó mennyiségben található vas, kálium, kalcium, magnézium, mangán, illetve A-, C-, és B-vitaminok is.
Forrás: https://nutritiondata.self.com
Továbbra is szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek természetesen megtalálhatóak a webshopunkban.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!