Halak rendszeres fogyasztása

Halak rendszeres fogyasztása
2019.09.01.

Nagyon szeretjük és ajánljuk is heti többször a különböző halak rendszeres fogyasztását, úgyhogy most egy serpenyőben sült tőkehalat készítettünk (kiváló omega_3, szelén, jód, magnézium és B-vitamin forrás); köretnek pedig egy zöldséges pirított rizst (Coconut Aminos-al ízesítve), „majonézes” céklasalátát és madársalátát egy kevés áfonyás balzsamecettel (áfonyás balzsamecet: nagyszerű funkcionális élelmiszer gyomorműködés szempontból).

Hal sütés gyorsan és finoman:

  1. Egy serpenyőben hevítsünk egy kevés kókuszzsírt vagy olívaolajat.
  2. Sózzuk és borsozzuk meg a hal mindkét oldalát és bőrös oldalával lefelé süssük kb. 5 percig (ekkor érdemes lefedni a serpenyőt, úgy gyorsabban elkészül) majd fordítsuk meg a halat és a másik oldalát és süssük kb. 5 percig (ekkor már a fedő nélkül). Egy kevés citromlével locsolva tálaljuk.

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!