Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
Ebéd vagy vacsora alternatívának tökéletes:
A krumplit megfőztem, majd sütőben gyorsan megsütöttem. A húspogácsa pár perc alatt elkészült. A salátában paprika, madársaláta és újhagyma került.
Fermentált zöldségek fogyasztását rendszeresen javasoljuk, mi számos főétkezéshez fogyasztjuk őket. A fermentumokban található jótékony baktériumok (pl. lactobacillus plantarum) építik emésztőrendszerünk jótékony flóráját. Amennyiben a salátából kihagyjuk az újhagymát, vagy csak a zöldjét tesszük bele, akkor a menü alacsony FODMAP-étrendbe is tökéletesen beilleszthető.
Szép estét Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!