Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nyáron minden nap tudnék tengeri herkentyűket enni… egy igazi tápanyagdús vacsorát készítettem:
•a brokkoli indol-3-carbinolt tartalmaz, mely pozitív hatással van a női hormonok működésére
•a tengeri herkentyűk természetes módon tartalmaznak jódot és szelént, mely elengedhetetlen a pajzsmirigy megfelelő működéséhez, emellett kollagén típusú fehérjéket és taurint is, mely fontos fiatalságunk megőrzéséhez is
•a fermentált zöldségek pedig funkcionális élelmiszerek a bennük levő jótékony baktériumok miatt
Egy igazi gluténmentes mediterrán vacsora.Szép estet Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!