Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
A már jól ismert hagyományos mediterrán étrendet (MedDiet) gyakran hozzák összefüggésbe a hosszú élettel és a jobb életminőséggel, mert csökkenti a leggyakoribb krónikus megbetegedések, pl. a rák és a szív- és érrendszeri betegségek (CVD) kialakulásának kockázatát. Világszerte ezek a vezető halálozási okok között szerepelnek.
* Táplálkozás-Beállítás megjegyzés: mi gluténmentes és alacsony acelluláris szénhidrát-bevitel alapon javasoljuk a mediterrán étrendet, elsősorban mérsékelt anyagcsere-profilokban. Valamint normál esetben a méz ideális napi bevitele (15)20-40 gramm/nap.
Fordította: Laurien van Noortwijk
Forrás: Crit Rev Food Sci Nutr. 2018 Nov 13:1-28. Relevance of functional foods in the Mediterranean diet: the role of olive oil, berries and honey in the prevention of cancer and cardiovascular diseases. Battino M et al.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!