Egy gyors köret recept

Egy gyors köret recept
2022.09.22.

Ezzel a körettel két szempontom volt, ne kelljen elmenni vásárolni és gyorsan elkészüljön. Annyira sokszínű és finom lett, hogy szinte már önmagában is megállja a helyét és a tálalással együtt 45 perc alatt elkészítettem!

Zöldfűszeres basmati rizs ágyon sült pézsmatök, édesburgonya és párolt brokkoli egy majonéz/kókuszjoghurt keverékéből készült mártogatóssal/szósszal. Nem fogyasztok mindennap színhúst (biológiai értelemben: melegvérű gerincesek izomzata), a színhúsmentes napokon pl. tojást, halat, tengeri herkentyűt vagy májat eszem. Ami biztos, hogy sokféle zöldséggel, fűszerrel, gluténmentes gabonával társítva. A változatosság nekem fontos szempont! (Laurien)

Három szakácskönyvet írtam a szerzőtársammal együtt az elmúlt két és fél évben. A könyvekben összesen 225 recept és ételfotó van. Őszintén szólva, még legalább ugyanennyi könyvet meg tudnék írni, mert mindig szívesen próbálok új dolgokat, használok változatosan alapanyagokat!

Szakácskönyveinkről és kedvezményes könyvcsomagjainkról itt találtok részletes leírást: https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!