Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
Ezzel a körettel két szempontom volt, ne kelljen elmenni vásárolni és gyorsan elkészüljön. Annyira sokszínű és finom lett, hogy szinte már önmagában is megállja a helyét és a tálalással együtt 45 perc alatt elkészítettem!
Zöldfűszeres basmati rizs ágyon sült pézsmatök, édesburgonya és párolt brokkoli egy majonéz/kókuszjoghurt keverékéből készült mártogatóssal/szósszal. Nem fogyasztok mindennap színhúst (biológiai értelemben: melegvérű gerincesek izomzata), a színhúsmentes napokon pl. tojást, halat, tengeri herkentyűt vagy májat eszem. Ami biztos, hogy sokféle zöldséggel, fűszerrel, gluténmentes gabonával társítva. A változatosság nekem fontos szempont! (Laurien)
Három szakácskönyvet írtam a szerzőtársammal együtt az elmúlt két és fél évben. A könyvekben összesen 225 recept és ételfotó van. Őszintén szólva, még legalább ugyanennyi könyvet meg tudnék írni, mert mindig szívesen próbálok új dolgokat, használok változatosan alapanyagokat!
Szakácskönyveinkről és kedvezményes könyvcsomagjainkról itt találtok részletes leírást: https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!