Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
Ezzel a körettel két szempontom volt, ne kelljen elmenni vásárolni és gyorsan elkészüljön. Annyira sokszínű és finom lett, hogy szinte már önmagában is megállja a helyét és a tálalással együtt 45 perc alatt elkészítettem!
Zöldfűszeres basmati rizs ágyon sült pézsmatök, édesburgonya és párolt brokkoli egy majonéz/kókuszjoghurt keverékéből készült mártogatóssal/szósszal. Nem fogyasztok mindennap színhúst (biológiai értelemben: melegvérű gerincesek izomzata), a színhúsmentes napokon pl. tojást, halat, tengeri herkentyűt vagy májat eszem. Ami biztos, hogy sokféle zöldséggel, fűszerrel, gluténmentes gabonával társítva. A változatosság nekem fontos szempont! (Laurien)
Három szakácskönyvet írtam a szerzőtársammal együtt az elmúlt két és fél évben. A könyvekben összesen 225 recept és ételfotó van. Őszintén szólva, még legalább ugyanennyi könyvet meg tudnék írni, mert mindig szívesen próbálok új dolgokat, használok változatosan alapanyagokat!
Szakácskönyveinkről és kedvezményes könyvcsomagjainkról itt találtok részletes leírást: https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!