Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Szeretnél fogyni? Talán csak a SIBO-d kell kezelni!
Ha a SIBO áll a súlygyarapodás és az anyagcsere-problémák hátterében, előfordulhat, hogy…
A bél és az anyagcsere kapcsolata
A bélrendszert gyakran „második agynak” nevezik…
Egy egészséges étel ötlet
Sütőben sült lazac, sült paszternák hasábok, brokkoli csíra és…
Freyagena Áfonya Lactocran™
A húgyutak és a belek egyensúlyának támogatása, szimbiotikus hatással…
Sütőben sült lazac, sült paszternák hasábok, brokkoli csíra és fermentált lilakáposzta.
A gyökérzöldségek elképesztően változatosak, színükben, ízükben, állagukban is eltérnek egymástól, mégis egy kategóriába esnek. Remek szénhidrát-, vitamin-, és antioxidáns források lehetnek, melyekkel változatosabbá és színesebbé tehetjük az étrendünket ősszel és télen is! Egy dologban hasonlítanak azonban, hogy sütve vagy párolva mindegyik finom! Na, de mely zöldségek tartoznak ide? Ezekkel találkozunk a leggyakrabban itthon:
A gyökérzöldségek közé tartozik még a taro, a jamgyökér, a feketegyökér, a tarlórépa és a karórépa is, ezek után már kicsit jobban kell kutakodni, de elérhetőek ázsiai élelmiszerüzletekben, delikáteszekben, bizonyos hazai termelőknél és előfordulnak néha nagyobb szupermarketekben is!
Rengeteg gyökérzöldséges receptet olvashattok a szakácskönyveinkben is.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!