Édesköményes-zöldbabos wok-zöldséges bárány recept

Édesköményes-zöldbabos wok-zöldséges bárány recept
2016.03.10.
Hozzávalók 2 személyre:
  • 250g fagyasztott wok-zöldség
  • 100g pozsgás zöldbab
  • fél édeskömény
  • 300g darált bárányhús
  • fokhagyma (ízlés szerint)
  • só, bors (ízlés szerint)
  • zöld fűszerek,pl. zöld curry
  • kókuszzsír/tisztított vaj
Elkészítés:

A wok-zöldségeket és a zöldbabot zsíradékon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a darálthúst és a fűszereket. Az édesköményt a végén adjuk hozzá, hogy ropogós maradjon. Ha elkészült és picit kihűlt, ízlés szerint oliva olajjal meglocsolható.


Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!