Csirkés curry, basmati rizzsel és fermentált zöldséggel

Csirkés curry, basmati rizzsel és fermentált zöldséggel
2021.01.13.
Mai receptünk egy fűszeres, gyömbéres kókusztejes csirkés curry, basmati rizzsel, friss korianderrel és Müller Ildi fermentált zöldségeivel 🥕🥒🥬🥦
 
Kókuszolajon hagymát dinsztelünk, hozzáadjuk a finomra vágott gyömbért, curry fűszereket vagy curry pasztát és a kókusztejszínt. Most éppen csirkemell volt a mélyhűtőben, ezt felkockázva belekevertem a szószba és lefedve, kb. 15-20 perc alatt készre főztem, de lehet más húsból, akár rákból is elkészíteni és zöldséges currynek is tökéletes!
 
 
Most szuper lehetőség van egy videótanfolyam keretein belül személyesen Müller Ilditől megtanulni a zöldségfermentálás folyamatát, az alábbi videó megvásárlásával: 
SZAKÁCSKÖNYVEINK ÚJRA KÉSZLETEN: 

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!