Csirkés curry, basmati rizzsel és fermentált zöldséggel

Csirkés curry, basmati rizzsel és fermentált zöldséggel
Rebeka
2021.01.13.
Mai receptünk egy fűszeres, gyömbéres kókusztejes csirkés curry, basmati rizzsel, friss korianderrel és Müller Ildi fermentált zöldségeivel 🥕🥒🥬🥦
 
Kókuszolajon hagymát dinsztelünk, hozzáadjuk a finomra vágott gyömbért, curry fűszereket vagy curry pasztát és a kókusztejszínt. Most éppen csirkemell volt a mélyhűtőben, ezt felkockázva belekevertem a szószba és lefedve, kb. 15-20 perc alatt készre főztem, de lehet más húsból, akár rákból is elkészíteni és zöldséges currynek is tökéletes!
 
 
Most szuper lehetőség van egy videótanfolyam keretein belül személyesen Müller Ilditől megtanulni a zöldségfermentálás folyamatát, az alábbi videó megvásárlásával: 
SZAKÁCSKÖNYVEINK ÚJRA KÉSZLETEN: 

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/3812681442115925

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!

KIÚT AZ INZULINREZISZTENCIÁBÓL!Január 26. 17:45 ELŐADÓ: Bartha Ákos táplálkozás-kutató

Így gyógyulhatsz ki az IR-ból!

  • Valóban arany középút-e a ”160 gramm szénhidrát diéta”??
  • Tévhitek és buktatók az IR-t érintő táplálkozásban. 
  • Melyek a gyakorlatban valóban működő, hatékony megoldások az inzulinrezisztenciára?
  • Kiváló lehetőség az eltervezett életmódváltáshoz is!

Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetben, hogy megtaláld az egyensúlyt.