Van Noortwijk Laurien

Szakmai pályámat 2010-ben kezdtem. Többnyire a vendéglátás és a kereskedelem területén működtem. 4 évig Londonban éltem, ahol eleinte vendéglátósként, majd később reformélelmiszer termékfejlesztőként dolgoztam. Ez utóbbi munkámban legfőbb szenvedélyeimet, az egészséges táplálkozást, a főzést és a gasztronómia szeretetét ötvözhettem.

Az életmódváltás személyes motivációja nálam több hormonális egyensúlytalanság rendbehozatala volt, ebből kifolyólag 2013. óta követem a Táplálkozás-Beállítás ajánlásait. Teljes elkötelezettséggel vágtam bele étrendem és életmódom megváltoztatásába. Azóta a problémáim rendeződtek, így elmondhatom, hogy a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire összhangban van a szervezetem működése azzal, ahogyan táplálkozom.

Mióta visszaköltöztem Budapestre, Mezei Elmirával és Bartha Ákossal is közösen főzőtanfolyamokat tartunk, ahol a különböző étrendek (pl. AIP, FODMAP, GM) útvesztőiben segítünk eligazodni az embereknek. 2017-ben szakács diplomát szereztem és fél évig egy Michelin-csillagos konyhán dolgoztam.

Minden munkámban nagy szerepet kapott az emberi tényező, elengedhetetlen számomra a kedves és segítőkész kommunikáció, valamint, hogy a hozzánk forduló ügyfelek a számukra legjobb megoldási javaslatokat kapják.

Van Noortwijk Laurien

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!