Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
A mediterrán étrendben található bizonyos tápanyagok lassíthatják az agy öregedését
Régóta tanulmányozzák az agyat azzal a céllal, hogy elősegíthessék a lassabb öregedését…
Miért fordul elő gyakrabban inzulinrezisztencia az elhízott férfiaknál?
A zsírszövet inzulinra adott reakciójában mutatkozó különbségek adhatják meg a választ…
Apró halak, mint multivitamin táplálékok
Az apró halak fogyasztása az egyik, hanem a legjobb alternatív kalciumforrás…
Fermentálás egyszerűen
Fermentálási tippek Vaspál Melinda kolléganőnktől…
Szakmai pályámat 2010-ben kezdtem. Többnyire a vendéglátás és a kereskedelem területén működtem. 4 évig Londonban éltem, ahol eleinte vendéglátósként, majd később reformélelmiszer termékfejlesztőként dolgoztam. Ez utóbbi munkámban legfőbb szenvedélyeimet, az egészséges táplálkozást, a főzést és a gasztronómia szeretetét ötvözhettem.
Az életmódváltás személyes motivációja nálam több hormonális egyensúlytalanság rendbehozatala volt, ebből kifolyólag 2013. óta követem a Táplálkozás-Beállítás ajánlásait. Teljes elkötelezettséggel vágtam bele étrendem és életmódom megváltoztatásába. Azóta a problémáim rendeződtek, így elmondhatom, hogy a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire összhangban van a szervezetem működése azzal, ahogyan táplálkozom.
Mióta visszaköltöztem Budapestre, Mezei Elmirával és Bartha Ákossal is közösen főzőtanfolyamokat tartunk, ahol a különböző étrendek (pl. AIP, FODMAP, GM) útvesztőiben segítünk eligazodni az embereknek. 2017-ben szakács diplomát szereztem és fél évig egy Michelin-csillagos konyhán dolgoztam.
Minden munkámban nagy szerepet kapott az emberi tényező, elengedhetetlen számomra a kedves és segítőkész kommunikáció, valamint, hogy a hozzánk forduló ügyfelek a számukra legjobb megoldási javaslatokat kapják.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE