BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula

BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula
2023.07.13.

Az életkor előrehaladtával szervezetünkben a kollagén, keratin és elasztin is csökken. A klinikailag bizonyított ch-OSA®-t tartalmazó BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy segítsen táplálni testünk 3 szépségfehérjét, ezáltal visszaállítsa őket egy sokkal fiatalosabb szintre.

Bőrünk:

Azáltal, hogy a BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula támogatja a kollagéntermelést, a bőrben csökkennek a ráncok és nő a bőr rugalmassága. A BioSil® fogyasztók arról is beszámoltak, hogy rendszeres használat során ragyogóbb a bőrük.

Hajunk:

A BioSil® Haj-Bőr-Köröm formula segíthet abban is, hogy dúsabb és erősebb legyen a hajunk. Klinikailag igazolt, hogy BioSil® ch-OSA® fogyasztásának köszönhetően a hajszálak átmérője növekedett, így teltebb, dúsabb lett a haj. Ráadásul a haj erősebb, rugalmasabb lesz és a nem fog töredezni.

Körmeink:

BioSil® klinikailag igazoltan erősíti a körmeit, és megakadályozza, hogy körmei letöredezzenek. A BioSil® ezen tulajdonsága egy új kifejezésnek adott életet: „Törhetetlen szépség”.

A cikk forrása: NutriBalance.hu


A BioSil® ch-OSA® természetes formula világszabadalom, kizárólagos hazai szakmai forgalmazásban a Nutribalance webshopban érhető el:

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!