Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
Köszönjük a Fáklya Rádiónak a lehetőséget! Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét!
„A táplálkozás életünk sokkal több területére hatással van, mint azt gondolnánk, és még mindig kiemelt jelentőségű, hogy a betegségek vagy tünetek kialakulása előtt, prevenció jellegűen foglalkozzunk az ételünk sokféleségével. Az inzulinrezisztencia, pajzsmirigy rendellenességek, gyulladások kialakulásában és akár hormonális betegségeknél is sokat javíthatunk az állapotunkon a táplálkozás megváltoztatásával.A Táplálkozás-Beállítás™ szakértőjével, Bartha Ákossal beszélgettünk az egészséges táplálkozásról és arról, hogy a csapatuk milyen szemlélettel és milyen eszközökkel tudja segíteni a hozzájuk fordulókat ezen az úton.”
Forrás: https://faklyaradio.hu/podcasts/zold-kor/taplalkozasbeallitas
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!