Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Gyömbéres-kurkumás karfiolkrémleves
A csípős hideg időben nagyon jól esik egy forró leves…
Hogyan együnk jót bárhányévesen?
Hogy közben a testünk és a szemünk is örül…
Álmaim(d) vegyes salátája
Fehérjeforrásként én legfőképpen szárnyast/főtt tojást javasolnék hozzá…
A rendszertelen alvási mintázatok és a cukorbetegség közötti összefüggés
Egy 84 421 fő bevonásával és 7 éves követéssel zajlott vizsgálat megállapította, hogy…
A banánról egyszerűen nem lehet általánosságban beszélni.
Kifejezetten igaz ez az emésztőrendszerünk kapcsán.
A nagyon érett banán lehet például „alternatív édesítőszer” egy kiadós edzés után vagy „babacsintába”. A legtöbb prebiotikumot viszont a zöldebb/éretlenebb tartalmazza, ráadásul ez a megfelelő választás emésztőrendszeri diszfunkciók (és inzulinrezisztencia) esetén is.
Hasonló érdekes élelmiszer- és táplálkozástudományi összefüggések merülnek fel következő ismeretterjesztő előadásunkon. Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi Fórumestünk, immáron 8. éve folyamatosan:
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!