Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A banánról egyszerűen nem lehet általánosságban beszélni.
Kifejezetten igaz ez az emésztőrendszerünk kapcsán.
A nagyon érett banán lehet például „alternatív édesítőszer” egy kiadós edzés után vagy „babacsintába”. A legtöbb prebiotikumot viszont a zöldebb/éretlenebb tartalmazza, ráadásul ez a megfelelő választás emésztőrendszeri diszfunkciók (és inzulinrezisztencia) esetén is.
Hasonló érdekes élelmiszer- és táplálkozástudományi összefüggések merülnek fel következő ismeretterjesztő előadásunkon. Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi Fórumestünk, immáron 8. éve folyamatosan:
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!