Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Mikrobiom 2. rész
Bejegyzéssorozatunk második része…
Mikrobiom 1. rész
Étkezés után az elfogyasztott étel emésztése a gyomorban kezdődik el…
Okozhat vitaminhiány hajhullást?
A válasz röviden: igen.
Freyagena Bartha Mg2+
Megelőzési céllal mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia…
A banánról egyszerűen nem lehet általánosságban beszélni.
Kifejezetten igaz ez az emésztőrendszerünk kapcsán.
A nagyon érett banán lehet például „alternatív édesítőszer” egy kiadós edzés után vagy „babacsintába”. A legtöbb prebiotikumot viszont a zöldebb/éretlenebb tartalmazza, ráadásul ez a megfelelő választás emésztőrendszeri diszfunkciók (és inzulinrezisztencia) esetén is.
Hasonló érdekes élelmiszer- és táplálkozástudományi összefüggések merülnek fel következő ismeretterjesztő előadásunkon. Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi Fórumestünk, immáron 8. éve folyamatosan:
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!