Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Hoztam Nektek egy egyszerű és ízletes köret alternatívát:
Az édesburgonyát és a fodros kelt darabokra vágtam, majd kókusztejszínnel (alaplével) puhára pároltam. Ízesítésnek sót, curryt használtam, tetejére került egy kis friss csíra (ez utóbbiak ízlés kérdése).
Reggelire készítettem, tojással, friss salátával fogyasztottam. Ideális ebédre vagy vacsorára is, például egy szelet hallal/hússal/akár májétellel vagy garnélarákkal. A fodros kel remek rost, színanyag, kálium, kén és például folát forrás, általában könnyen emészthető és olyan különleges növényi hatóanyagokat is tartalmaz, mint az indol-3-carbinol és DIM. Az édesburgonya alacsony glikémiás terhelésű, remek keményítő és rost, valamint béta-karotin, kálium, mangán és B-vitamin forrás.
További receptek az alábbi linken érhetőek el szakácskönyveink formájában:
https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/3676483779069026
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!