Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A kiegészítők azoknál a menopauzán átesett nőknél mutattak védelmi hatást, akiknél invazívvá vált a mellrák, vagyis behatolt a mellszövetekbe. Azok a nők, akik heti legalább egyszer multivitamint/ásványi anyag táplálékkiegészítőket szednek, 30 százalékkal kisebb eséllyel halnak bele a mellrákba, mint azok, akik nem szednek semmit. A New York-i Albert Einstein Orvostudományi Karon akkor jöttek rá az összefüggésre, amikor a Női Egészségügyi Kezdeményezés (WHI) és 7728, invazív mellráktól szenvedő nő adatait elemezték. A nők kb. 38 százaléka multivitamint szedett, legtöbbjük már azelőtt is, hogy felfedezték náluk a mellrákot.
Forrás: Breast Cancer Res Treat, 2013; 141: 495-505
Táplálkozás-Beállítás megjegyzése: ezen készítmények összetétele és minősége nagyon fontos tényező (MTHFR-mutáció és pl. a nyomelemek miatt is). Kérdés valamint, hogy mennyien szedtek vajon jódot is…?!
Források:
Jellemzően a következő termékeket javasoljuk:
https://nutribalance.hu/?s=multivitamin&post_type=product&type_aws=true
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!