Ügyfeleink véleménye a Táplálkozás Beállításról

Ügyfeleink véleménye a Táplálkozás Beállításról
2021.07.30.

Fontosnak tartjuk tudni, ezért rendszeresen ki is kérjük a nálunk járt ügyfeleink véleményét. Összegyűjtöttünk ezekből most néhányat! Nézzük mi a véleménye a Táplálkozás Beállításról azoknak, akik már részt vettek előadásainkon, fórumestjeinken vagy épp egyéni konzultáción:

 

N.László véleménye a Táplálkozás Beállításról:

Az egyéni konzultáció után sikerült egyensúlyba hozni a táplálkozásomat a korábbi radikális paleó étrendből a megfelelő szénhidrátforrások és táplálékkiegészítők bevezetésével. Eddigi eredmény: mínusz 10 kg, plusz jó közérzet 😉 

 

R. Csilla véleménye:

Megszűnt a puffadásom (kivéve persze, ha félreeszem…), több energiám van, nem kómázom be evés után, szinte teljesen elmúltak az emésztési gondjaim (csak azért szinte, mert néha azért félreeszek:)). Nagyon bejönnek a GAL termékek, nem is emlékszem, mikor voltunk utoljára betegek, olyanok lettek a körmeim, mint másnak a műkörme, nulla narancsbőr, átalakult a testem (jobban nézek ki, mint 18 éves koromban, pedig akkor is vékony és izmos voltam). Jobban bírom a versenyzést (főleg mentálisan, a fizikai része eddig is megvolt, de most már jobban tudok koncentrálni. Nagyon-nagyon köszönöm!

 

Sz. Judit véleménye:

Világos iránymutatást kaptam, hogy milyen vitaminokat és kiegészítőket használjak, milyen étrendet kövessek, rengeteget javult a közérzetem és az egészségi állapotom (főleg a SIBO és néhány Hashimoto tünet). Köszönöm!!! 

 

M. Boglárka véleménye:

Gal D-K vitaminnal a legjobb, amit a gyerekeim is szednek. Most már a Magne C és a halolajkapszula is lelkes társam, plusz az E vitamin. Természetes anyagból vannak, nekem ez a legfontosabb!😉

 

L. Szilvia véleménye:

Megtanultam, hogy milyen fontos a D3 & K2 vitamin, beillesztettem a marhakollagén peptidet (GAL) is a mindennapi étkezéseimbe és hiszem, hogy a megfelelő táplálkozással igenis rengeteg egészségügyi probléma megelőzhető, illetve orvosolható! Köszönöm, hogy vagytok!

 

V. Adrienn véleménye:

Már nem emlékszem pontosan, hol találtam Rátok, de nagyon jó, hogy így történt. PCOS, és PM problémák kapcsán több előadásotokon is részt vettem és számos kiváló terméket ismertem meg (Pl. Gal, Yiya), amiket azóta szedek is és mérhető javulás látszik a laboreredményeimen. 🙂 


Az általunk ajánlott termékcsaládok elérhetőek webshopunkban : https://nutribalance.hu 


V. Emese véleménye:

Megtanultam, hogy IR-esként, hogy is kell étkezni és, hogy a 160g CH étrenden túl mi az, ami jó, milyen táplálékkiegészítők fontosak, melyikből melyik típus szivódik fel jól. A TSH értékem rég nem volt olyan jó, mint most! Köszönöm a sok segítséget!

 

H. Eszter véleménye:

Egy éve vettem részt egy Carmenta elöadáson, mert sejtettem, hogy valami nincs rendben a háttérben. Onnantól kezdve követem az ajánlásokat. Majd aztán feltételezett endometriózis gyanúja miatt kértem egy skype konzultációt Ákostól, aki nagyon gyorsan és konkrétan reagált minden kérdésemre.

Sikeres változás mutatja, hogy megérte életmódot váltani és megismerkedni a megfelelő táplálékkiegészítőkkel! Amit ezúton is köszönök! 

 

Cs. Terézia véleménye:

Pajzsmirigy alulműködés, Hasimoto és IR probléma kapcsán talaltam Rátok. Az életmódváltást a család is elfogadta és kollektíven a többiek is pl. azt eszik, amit én…

GAL termékeket kezdtem használni, ami sokat segített nekem is és az egész családomnak, de főként a lányomnak!  És külön szuper, hogy nem a kapszulákat kell kapkodni, hanem csak elkeverem folyadékban és kész. 

 

Sz. Szabina véleménye:

Rajtatok keresztül ismertem meg a GAL vitaminokat és táplálékkiegészítőket. PCOS és hormonzavar mellette az egészségem is javult és a pajzsmirigyem is újra normálisan működik. Köszönöm! 

 

P. Éva véleménye:

Még az elején tartok, de már javultak eddigi emésztési problémáim. Hála az étrendi tippeknek, a GAL vitaminoknak. Szuperek vagytok, köszönöm szépen! 

 

Gy. Anett véleménye:

Jópár éve követlek Benneteket, mert igazán hiánypótló az a naprakész és komplex tudás amivel kiemelkedtek a táplálkozási szakemberek közül. Számos előadáson és személyes konzultáción is részt vettem, emellett követem a zárt csoport receptjeit is 🙂 Köszönöm az eddigi iránymutatást! És általatok ismertem meg a GAL és YiYa termékeket, amiket napi szinten fogyasztok 🙂

 

B. Krisztián véleménye:

A termékeket imádom, fantasztikus minőségű kiegészitőkkel dolgoztok. Szerintem lassan mindet próbáltam, több pedig rendszeres része az életünknek.

A környezetem is hálás nektek, mert hozzájuk is sok infó eljut rajtam keresztül. Csak így tovább!!! Veletek vagyunk! 🙂 

 

T.-Cs. Blanka véleménye:

Többek között a tejmentes életmód az, amit tőletek tanultam meg és aminek köszönhetően kisfiam pocakja és én is sokkal jobban érzem magam! 

Megismertem általatok a GAL vitaminokat és rendszeresen fogyasztjuk is. Segítetek az egészséges életmód eléréséhez, fenntartásához. Szuper! 

 

F. Krisztina véleménye:

A GAL termékeknek nagyon örülünk, hogy végre tiszta segítséget kaphat a szervezetünk és az általatok megosztott hasznos tanácsok hatására van is mit változtatni és van is hol ezeket beszerezni.

Mint pl. a D-vitaminszint rendberakása, és a jódpótlással kapcsolatos tévhitek eloszlatása, ami mindenkinek elengedhetetlen akár beteg, akár nem. 


Aktuális eseményeinkről itt tájékozódhat!


E. Tímea véleménye:

Megtanultam, hogyan táplálkozzak úgy, hogy ne legyenek emésztési problémáim, csökkenjen a endometriózissal járó fájdalom és hogyan készítsem fel a szervezetem a babavárásra. Köszönöm szépen, a Bio-Immunorostkomplex számomra csodaszer! 

 

J.Anita véleménye:

Köszönöm a munkátokat, nekem a puffadások okoztak gondot, a glutént és a laktózt a segítségekekkel hagytam el. A vízesedés és az ajakherpesz is állandó társam volt, azok jelenléte is minimalizálódott.

Az energiám délután 3 körül nem merül le. Amióta a Gal K2-D3-at szedem, nem voltam beteg! További sok sikert kívánok! 

 

Sz. Imola véleménye:

Pajzsmirigy alulműködésem kapcsán nagyon sok hasznos információval lettem gazdagabb általatok. Gal K2D3 vitamint, halolajat, kollagént, Bimunot, C vitamint és Multivitamint fogyasztok rendszeresen.

A laborértékeim azóta nagyon jók, az étrend változtatása óta kevésbé vagyok fáradékony.

 

M. Nikoletta véleménye:

A megváltozott táplálkozásomnak és a remek kiegészítőknek hála az autoimmun pajzsmirigyhez tartozó labor eredményeim fél év alatt majdnem a felére csökkentek. Köszönöm! 😊 

 

B.Diána véleménye:

Évek óta kínzó hasproblémák után, végre beállítottuk a táplálkozásomat, szedem a GAL vitaminokat, aminek a borsmentaolaj kapszulájának szedése óta szinte alig tűnik fel az IBS-em, ezáltal jobb a közérzetem, a kedvem és szívesebbben mozdulok ki otthonról. Köszönöm!


Bejelentkezni egyéni konzultációra itt lehetséges! 🙂

Facebook oldalunkon várjuk további számtalan bejelentkezéssel…

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!