Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Rohanó hétköznapjainkban az olyan “apró” dolgok, mint a rendszeres, jó hangulatú közös családi étkezés szinte már kuriózumnak számítanak. Amellett, hogy milyen ételek kerülnek terítékre a közös étkezések emocionális oldala sem elhanyagolható.
Egy kutatás eredményei alapján az étrend megtervezése:
Ezáltal tehát az étrendtervezés elősegítheti a gyakoribb jó hangulatú és egészséges ételeket tartalmazó közös családi étkezéseket. Ügyfeleink körében emiatt is támogatjuk a menü előre megtervezését.
Viszont tudjuk – és a fent említett kutatás is alátámasztja -, hogy sokan a tervezés leggyakoribb akadályaként az időhiányt észlelik. Ennek áthidalására hivatott az általunk tervezett személyre szabott mintaétrend szolgáltatás, melyet erre a linkre kattintva lehet igényelni:
Táplálkozás-Beállítás™ Mintaétrend
Felhasznált forrás: https://www.erudit.org/…/2020-v17-n3…/1068830ar/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE