Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Magasabb antioxidáns-bevitel, alacsonyabb köszvény kockázat
A magasabb antioxidáns-bevitel hozzájárul a köszvény alacsonyabb kockázatához…
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Ételmentés trendi módon
Nagyon divatosak manapság a bowl-ok…
Étrendi AGE-k bevitele és a testtömeg változása
AGE-k, azaz előrehaladott glikációs végtermékek cukrok és fehérjék reakciója során képződnek…
Itt a sütőtök szezon és rájöttem, hogy idén még nem is hoztam Nektek sütőtökkrémleves receptet. Szóval, gyorsan pótlom is, és megosztom az egyik kedvenc receptemet, ahogyan én szoktam készíteni:
Tegnap vendégek jöttek hozzánk, egy csepp sem maradt. Nekünk az őszi időben sokszor kerül az asztalra leves. Próbálunk sok recept alternatívát nyújtani számotokra, mely a hétköznapokba teljesen beilleszthető. Ha úgy gondolod több ötletre van szükséged, szeretnéd elsajátítani az alapokat, összefüggéseket, szeretnél tenni az egészségedért, látogass el eseményeinkre.
https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!