Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
A Táplálkozás-Beállítás alapelvei alapján rengeteg ízletes, változatos recept alternatívát lehet választani. Ennek szemléltetése és egészségetek támogatása érdekében is próbálunk Nektek minél több receptet hozni.
A májat és az édesburgonyát együtt raktam be az előmelegített sütőbe, kb. 40 percre.
A káposztát újhagymával, alaplében megpároltam. Ízesítésnek sót használtam.
Sokszor használok a főzéshez alaplevet, hisz jótékony hatása mellet ízletesebb is lesz tőle az étel. Legtöbbször minden héten csinálunk egy nagyobb adag alaplevet, abból kerül a fagyasztóba is.
Ha másnapra nincsen és előre gondolkodunk, akkor a Bocsi Viki konyháról szoktunk rendelni. Imádom azt is. Van, hogy többet is rendelünk Tőlük, aznapi fogyasztásra, illetve elrakunk a mélyhűtőbe is.
https://bocsiviki.hu/en/kitchen#null
Amennyiben részletesebben érdekelnek alapelveink, ajánljuk figyelmetekbe előadásainkat:
Aktuális, soron következő eseményeink
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!