Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
A Táplálkozás-Beállítás alapelvei alapján rengeteg ízletes, változatos recept alternatívát lehet választani. Ennek szemléltetése és egészségetek támogatása érdekében is próbálunk Nektek minél több receptet hozni.
A májat és az édesburgonyát együtt raktam be az előmelegített sütőbe, kb. 40 percre.
A káposztát újhagymával, alaplében megpároltam. Ízesítésnek sót használtam.
Sokszor használok a főzéshez alaplevet, hisz jótékony hatása mellet ízletesebb is lesz tőle az étel. Legtöbbször minden héten csinálunk egy nagyobb adag alaplevet, abból kerül a fagyasztóba is.
Ha másnapra nincsen és előre gondolkodunk, akkor a Bocsi Viki konyháról szoktunk rendelni. Imádom azt is. Van, hogy többet is rendelünk Tőlük, aznapi fogyasztásra, illetve elrakunk a mélyhűtőbe is.
https://bocsiviki.hu/en/kitchen#null
Amennyiben részletesebben érdekelnek alapelveink, ajánljuk figyelmetekbe előadásainkat:
Aktuális, soron következő eseményeink
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!