Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A progeszteron hormon szerepe gyermekvállalási célok esetén
A progeszteron nélkülözhetetlen hormon a reprodukciós folyamatban…
Kolinpótlás terhesség alatt
Az anya kolin pótlása a terhesség harmadik trimeszterében javítja a csecsemő agyi funkcióit…
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Főtt hajdinás recept
Az ilyesmi ételek a kedvenceink közé tartoznak…
Egy 2007-2008-ban készült tanulmányból tudjuk, hogy ha valaki mindössze 2%-kal több (igen, kettő) úgynevezett TRANSZZSÍRSAVAT fogyaszt, akkor a meddőség kockázata 73%-kal nagyobb! És a tanulmány még óvatosan fogalmaz. Ha mindezt kicsit tovább gondoljuk, akkor felmerülhet a kérdés, hogy nem e önmagában a TRANSZZSÍRSAVAK fogyasztása idézi elő a nagyszámú meddőségi problémákat?! Hisz mi történik akkor, ha valakinek nem 2%-kal, hanem 10%-kal több transzzsírsav van az étrendjében?! Évek óta igyekszünk felhívni a figyelmet a transzzsírsav-fogyasztás óriási kockázataira: előadásokon, bolti termékek címkéinek csoportos elemzésével, stb…
És hogy miben van meddőséget előidéző TRANSZZSÍRSAV?
Miben van a legtöbb transz-zsírsav?
Forrás:
Chavarro JE, Rich-Edwards JW, Rosner BA, Willett WC. Dietary fatty acid intakes and the risk of ovulatory infertility. Am J Clin Nutr. 2007 Jan;85(1):231-7. doi: 10.1093/ajcn/85.1.231. PMID: 17209201.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!