Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
„A transz-zsírsavak elősegítik a szívinfarktust, agyérgörcsöt, korai halált. Az eddig elvégzett vizsgálatok alapján a transz-zsírsav fogyasztás 2%-os emelkedése a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát 23%-kal emeli.” – Magyar Nemzeti Szívalapítvány (mondjuk nekik óriási szerepük volt 15-20 évvel ezelőtt abban, hogy ezek a termékek egyáltalán ennyire elterjedtek)
Jó kis „reklám” azonban mindez egy élelmiszerkisker-láncnak, egy „egészség-nagykövetnek”… és a többieknek!
Az átlag fogyasztó tényleg ennyire érzéketlen az ellentmondásokra és a megtévesztésekre?!
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/miben-van-a-legtobb-transzzsirsav
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!