Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
„A transz-zsírsavak elősegítik a szívinfarktust, agyérgörcsöt, korai halált. Az eddig elvégzett vizsgálatok alapján a transz-zsírsav fogyasztás 2%-os emelkedése a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát 23%-kal emeli.” – Magyar Nemzeti Szívalapítvány (mondjuk nekik óriási szerepük volt 15-20 évvel ezelőtt abban, hogy ezek a termékek egyáltalán ennyire elterjedtek)
Jó kis „reklám” azonban mindez egy élelmiszerkisker-láncnak, egy „egészség-nagykövetnek”… és a többieknek!
Az átlag fogyasztó tényleg ennyire érzéketlen az ellentmondásokra és a megtévesztésekre?!
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/miben-van-a-legtobb-transzzsirsav
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!