Együnk főételt reggelire is!

Együnk főételt reggelire is!
2021.11.30.
Együnk főételt reggelire is!
 
Változó, hogy mit eszem reggel, ugyanúgy igyekszem változatosan megoldani, mint a többi étkezésemet. Van, hogy csak valami apróságot szeretnék (Laurien), pl. kókuszjoghurt bogyós gyümölccsel, kis marék makadámdióval vagy egy mákos tápiókapuding vagy hideg „tejberizs” (kókusztejszínnel készítem). Többnyire viszont a képen látható ételekhez hasonló válogatást készítek magamnak.
 
Most tükörtojásra esett a választásom, de nagyon szeretem az omlettet, a lágy tojást és a buggyantott tojást is. Az előző napi vacsoráról sült tök maradt, de ez változó, ami éppen akad. Pl. visszahűtött rizs, quinoa, hajdina, főzőbanán vagy más zöldségek, akár csak nyersen gyorsan összevagdosva. A múltkori bevásárlás alkalmával (amit megosztottam az oldalon) vettem egy szarvashúsos sertésmájast is (nagyon finom volt), illetve egy kevés olívabogyót ettem még hozzá, de van, hogy inkább fermentált zöldségre esik a választásom. Nyáridőben pl. egy jó kovászos uborka, télen pedig savanyú káposztára vagy fermentált gyökérzöldségre 🙂
Egy kevés máj (pl. B-vitaminok, A-vitamin, cink, réz, szelén, vas), tojás, azon belül is a sárgája (szuper kolin forrás), színanyagokban gazdag zöldségek, jó minőségű olívabogyó (omega 9). Minden étkezésem abszolút finom és élvezetes fogyasztani, ezen kívül magas tápértéke is van, melyet sokszorosan meghálál a szerevezetem.
 
Soron következő rendevényeink itt érhetőek el!

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4733390810044979

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!