Ebéd előkészítése 10 perc alatt? Igen!

Ebéd előkészítése 10 perc alatt? Igen!
Rebeka
2021.04.11.
Ennek az ebédnek az előkészítése kb. 10 percet vett igénybe, a többi munkát már a sütő végezte el.
Egyre több üzletben látok készen kapható, hosszan sous vide-olt húsokat (pl. marha, sertés, pulyka) és mivel régóta szemeztem vele, gondoltam kipróbálom az egyiket.
Ez egy 24 órán keresztül, sous vide eljárással készült tépett marhahúsként árult termék volt, amelyet a sütőben 30 percet kellett még sütni. A pácot külön tasakban adták hozzá, így ha natúrabb húst szeretnénk, egyszerűen nem kell hozzáadni.
Az édesburgonyákat hosszában félbevágtam, megkentem fűszervajjal, amit mi készítettünk itthon (citromos-kapros) és sütőben megsütöttem. Hozzá Müller Ildi fermentált retek/répáját és póréhagyma csírát fogyasztottam.
Házi fűszervaj és sous vide eljárással készült hús receptért a második szakácskönyvünket ajánljuk szeretettel: https://taplalkozasbeallitas.hu/…/taplalkozas…/
Soron következő rendezvényeink itt találhatóak!

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4027430333974367

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!

KIÚT AZ INZULINREZISZTENCIÁBÓL!Január 26. 17:45 ELŐADÓ: Bartha Ákos táplálkozás-kutató

Így gyógyulhatsz ki az IR-ból!

  • Valóban arany középút-e a ”160 gramm szénhidrát diéta”??
  • Tévhitek és buktatók az IR-t érintő táplálkozásban. 
  • Melyek a gyakorlatban valóban működő, hatékony megoldások az inzulinrezisztenciára?
  • Kiváló lehetőség az eltervezett életmódváltáshoz is!

Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetben, hogy megtaláld az egyensúlyt.