Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Szabó Dániel senior szakmai kollégánk remek CÉKLA összefoglalójának első részéből már kiderült, hogy miért is olyan jó ötlet céklát fogyasztani.
A mai recepthez egy kiváló konyhakész terméket használtunk, amely nagyban megkönnyítheti a rohanó hétköznapokban a cékla fogyasztást! Ajánljuk figyelmetekbe a RÓNA főtt, hámozott, vákuumcsomagolt céklát, melyet 500 grammos kiszerelésben árulnak és semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert nem tartalmaz. Több szupermarketben rendszeresen kapható termék. Természetesen házilag pucolt/főtt/sült céklával is készíthetjük!
Elkészítés:
Mellé főtt quinoát, illetve pár buggyantott tojást készítettem. (gm gabona helyett, pl. sült édesburgonyát, sütőtököt vagy burgonyát készíthetünk)
Továbbra is sok szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek megtalálhatók a webshopban!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!