Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
Szabó Dániel senior szakmai kollégánk remek CÉKLA összefoglalójának első részéből már kiderült, hogy miért is olyan jó ötlet céklát fogyasztani.
A mai recepthez egy kiváló konyhakész terméket használtunk, amely nagyban megkönnyítheti a rohanó hétköznapokban a cékla fogyasztást! Ajánljuk figyelmetekbe a RÓNA főtt, hámozott, vákuumcsomagolt céklát, melyet 500 grammos kiszerelésben árulnak és semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert nem tartalmaz. Több szupermarketben rendszeresen kapható termék. Természetesen házilag pucolt/főtt/sült céklával is készíthetjük!
Elkészítés:
Mellé főtt quinoát, illetve pár buggyantott tojást készítettem. (gm gabona helyett, pl. sült édesburgonyát, sütőtököt vagy burgonyát készíthetünk)
Továbbra is sok szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek megtalálhatók a webshopban!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!