Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Szabó Dániel senior szakmai kollégánk remek CÉKLA összefoglalójának első részéből már kiderült, hogy miért is olyan jó ötlet céklát fogyasztani.
A mai recepthez egy kiváló konyhakész terméket használtunk, amely nagyban megkönnyítheti a rohanó hétköznapokban a cékla fogyasztást! Ajánljuk figyelmetekbe a RÓNA főtt, hámozott, vákuumcsomagolt céklát, melyet 500 grammos kiszerelésben árulnak és semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert nem tartalmaz. Több szupermarketben rendszeresen kapható termék. Természetesen házilag pucolt/főtt/sült céklával is készíthetjük!
Elkészítés:
Mellé főtt quinoát, illetve pár buggyantott tojást készítettem. (gm gabona helyett, pl. sült édesburgonyát, sütőtököt vagy burgonyát készíthetünk)
Továbbra is sok szeretettel ajánljuk szakácskönyveinket, melyek megtalálhatók a webshopban!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!