Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
Amíg még tart a spárga szezon…
Kiegészítve kókusztejszínnel, újhagymával és sok friss zöldfűszerrel (ez esetben kapor és petrezselyem). Olívaolajon megfuttatjuk az újhagymát (2 szál), majd beletesszük a hámozott, karikázott sárgarépát (szintén 2 db), 1/2 fej brokkolit rozsáíra szedve és 1 csomag spárgát (a fás részét letörjük arra nem lesz szükségünk). A spárgát feldaraboljuk, a spárga fejeket félretesszük mert azt csak a legvégén főzzük bele a levesbe, a többit hozzáadjuk a zöldségekhez. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük vízzel és 15 percig főzzük. A végén belekeverjük a zsíros kókusztejszínt, a zöldfűszereket és a spárga fejeket és még 2 percig főzzük. Autoimmun protokollba és paleolit étrendbe is beilleszthető étel.
Ha még tartalmasabb levest szeretnénk készíteni, víz helyett csirke vagy marha alaplével főzzük, pl. innen: Alaplé Bár – https://www.facebook.com/alaplebar
Szakácskönyveink is tartalmaznak természetesen spárgás recepteket, pl.: ‘Bőrén sült lazac, tejszínes spárgával’ vagy ‘Spárga, quinoa saláta, tojás’ receptjeink (az 1. és 3. szakácskönyvből). A három könyv összesen 225 receptet és ételfotót tartalmaz!https://taplalkozasbeallitas.hu/…/unnepi-trio…/
Most már nem csak a www.taplalkozasbeallitas.hu oldalon kapható legnépszerűbb kedvezményes hármas könyvcsomagunk, hanem a www.nutribalance.hu oldalon is!https://nutribalance.hu/termek/trio-szakacskonyv-csomag/
Szép napot és jó főzést kívánunk.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Tudd meg hogyan állíthatod helyre és őrizheted meg bélrendszered egészségét!
Segítünk felfedni és megmagyarázni, hogy mi zajlik a szervezetedben, hogy megtaláld az emésztésed egyensúlyát!
Bartha Ákos élelmiszer-biológus, táplálkozáskutató egyestés előadása
2024.10.16. | SOTE | Online közvetítéssel is követhető!