Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Hozzávalók 2 személyre:
-csirkemell (kb.30dkg) -édesburgonya (kb.30dkg) -egy fej lilahagyma -2 nagyobb fej gomba -2 gerezd fokhagyma -só, bors (+ízlés szerint zöldfűszerek) -kókuszzsír
Elkészítés: A hozzávalókat kisebb darabokra vágjuk. A kókuszzsíron megpirítjuk az édesburgonyát és a csirkemellett, majd hozzáadjuk a hagymákat és a gombát. Az egészet készre pirítjuk és fűszerezzük.
Jó étvágyat hozzá!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!