Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
Nagyon kevés zsíradékon (kókuszzsír) lepirítottuk a risotto rizst, majd feltettük sóval főni. A végén szórtunk bele metélőhagymát (ízlés szerint és nem alacsony FODMAP-ben természetesen vöröshagymát is lehet tenni a rizs alá).
Ugyancsak egy kevés zsíron elkezdtük párolni a zöldbabot (nem alacsony FODMAP-ben vöröshagyma és fokhagyma remek bele), majd mikor elkezdett megpuhulni és lepirulni a zöldbab, hozzáadtuk a csirkehúst és ezt is aranybarnára pirítottuk. Adtunk hozzá egy kevés kókusztejet és a legvégén olívaolajat (akár vajat), közben fűszereztük a tárkonnyal, a sóval-borssal és a fűszerkeverékkel. Tálalás előtt pedig jól megszórtuk a petrezselyemmel és a metélőhagymával.
Jó étvágyat!
(alacsony FODMAP étrendben OK; Mérsékelt anyagcsere számára tökéletes: makrotápanyag-arányok: kb. 20% fehérje, kb. 20% zsír és 50-60% keményítő; alapvetően Hypoallergén – vagy könnyen azzá varázsolható – menü)
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!