Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
Avagy tojás új köntösben:
A mennyiségek a sütőedény méretétől függnek.
Hozzávalók: fagyasztott zöldbab, burgonya, tojás, joghurt (mandula vagy kókusz), só, bors, szerecsendió.
A felkockázott burgonyát előfőzzük, majd összekeverjük a zöldbabbal és sütőpapírral bélelt sütőedénybe tesszük. A tojást felverjük, fűszerezzük, belekeverünk 3-4 ek. joghurtot. A tojásos szószt öntsük a burgonyás zöldbabra olyan mennyiségben, hogy ellepje. A tetejére reszelhetünk kemény sajtot (opcionális, pl. kecske).180 fokos sütőben kb. 40-45 perc alatt süssük készre.
Vaspál Melinda
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!