Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
Avagy tojás új köntösben:
A mennyiségek a sütőedény méretétől függnek.
Hozzávalók: fagyasztott zöldbab, burgonya, tojás, joghurt (mandula vagy kókusz), só, bors, szerecsendió.
A felkockázott burgonyát előfőzzük, majd összekeverjük a zöldbabbal és sütőpapírral bélelt sütőedénybe tesszük. A tojást felverjük, fűszerezzük, belekeverünk 3-4 ek. joghurtot. A tojásos szószt öntsük a burgonyás zöldbabra olyan mennyiségben, hogy ellepje. A tetejére reszelhetünk kemény sajtot (opcionális, pl. kecske).180 fokos sütőben kb. 40-45 perc alatt süssük készre.
Vaspál Melinda
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!