Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Avagy tojás új köntösben:
A mennyiségek a sütőedény méretétől függnek.
Hozzávalók: fagyasztott zöldbab, burgonya, tojás, joghurt (mandula vagy kókusz), só, bors, szerecsendió.
A felkockázott burgonyát előfőzzük, majd összekeverjük a zöldbabbal és sütőpapírral bélelt sütőedénybe tesszük. A tojást felverjük, fűszerezzük, belekeverünk 3-4 ek. joghurtot. A tojásos szószt öntsük a burgonyás zöldbabra olyan mennyiségben, hogy ellepje. A tetejére reszelhetünk kemény sajtot (opcionális, pl. kecske).180 fokos sütőben kb. 40-45 perc alatt süssük készre.
Vaspál Melinda
Továbbra is ajánljuk szeretettel szakácskönyveinket melyek elérhetőek a webshopból:https://taplalkozasbeallitas.hu/webshop/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!