Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Hozzávalók 2 személyre:
Elkészítés: A zsiradékon a paszternák-kockákat elkezdjük lepirítani/lepárolni… utána pár perc múlva jöhet a vöröshagyma, majd ennyivel később a brokkoli-rózsák (és ízlés szerint akár a többi zöldségféle). Ha puhának, de még enyhén roppanósnak tűnik a brokkoli, akkor hozzáadjuk a marhahúst, a fűszereket és a fokhagymát (én nem szeretem túlsütni a marhahúst, így ez is csak pár perc). Itt keverjük bele a zöld curryt is… Végül felöntjük a kókusztejjel és beleszórjuk a felaprított újhagymát (természetesen minél több zöldjével együtt), majd újabb pár percig pároljuk az egészet a wokban vagy serpenyőben.
Mellé egy kis uborka és kész is egy tápláló, gyors vacsora… Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!