Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Fogamzásgátló elhagyását követő ciklus-kimaradás visszafordításának támogatása
Életmódbeli javaslatok a fogamzásgátló elhagyását követő ciklus kimaradás (amenorrhea) visszafordításának támogatására…
CA-125 labormarker csökkentésének lehetőségei
CA-125 labormarker csökkentése például endometriózissal összefüggő gyulladások esetén…
Omega-3 bevitel és a szülés utáni depresszió
Több kutatás kimutatta, hogy a terhesség alatt az anya Omega-3 szintje felére esik le, és még a szülés utáni…
Étrendi AGE bevitele és demencia összefüggése
A nagyobb étrendi AGE bevitele a demencia fokozott kockázatával jár, függetlenül a genetikai hajlamtól…
Hozzávalók 2 személyre:
Elkészítés: A zsiradékon a paszternák-kockákat elkezdjük lepirítani/lepárolni… utána pár perc múlva jöhet a vöröshagyma, majd ennyivel később a brokkoli-rózsák (és ízlés szerint akár a többi zöldségféle). Ha puhának, de még enyhén roppanósnak tűnik a brokkoli, akkor hozzáadjuk a marhahúst, a fűszereket és a fokhagymát (én nem szeretem túlsütni a marhahúst, így ez is csak pár perc). Itt keverjük bele a zöld curryt is… Végül felöntjük a kókusztejjel és beleszórjuk a felaprított újhagymát (természetesen minél több zöldjével együtt), majd újabb pár percig pároljuk az egészet a wokban vagy serpenyőben.
Mellé egy kis uborka és kész is egy tápláló, gyors vacsora… Jó étvágyat!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!