Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Saláta főtt quinoával
A tavasz elérkeztével egyre színesebbek a piacok standjai…
Szuperfood: koriander
A koriander javítja az IBS, különböző szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőit…
Endometriózis esetén javasolt étrendi alapok
Egyes étrendi változtatások segíthetnek az endometriózis tüneteinek enyhítésében…
Az autoimmun betegségek megelőzése
D-vitamin és Omega-3 kiegészítőkkel kapcsolatos új megállapítások…
Vörösboros-zöldséges omlós marharagu
Egy igazi klasszikus, mely sokak kedvence és abszolút Ünnepi asztalra méltó étel!
Elkészítési idő: 2-2,5 óra (aktív főzés része ennek max. 30 perc).
Hozzávalók 6-8 személyre:
Egy nagy edényben 4-5 evőkanál olívaolajon körbepirítjuk a húst, kb. 10-15 percig. Ha nagyon sok vizet ereszt, akkor azt öntsük le róla, a húst pedig szedjük ki egy tálba. Az edényben felmelegítjük a maradék olívaolajat és hozzáadjuk a hagymát, a zellert, a répát és a fehérrépát, sózzuk és 5-10 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a sűrített paradicsomot és a piros aranyat és 2-3 percig pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk az előpirított húst, felöntjük a borral és az alaplével, sózzuk és borsozzuk, és beletesszük a fűszereket is. Lefedve kb. 1,5 órán át főzzük, vagy amíg puha nem lesz a hús. A végén a lisztet csomómentesre keverjük pár kanálnyi forró lével és beleöntjük a raguba, pár percig forraljuk és kész! Tálalás előtt halásszuk ki a babérlevelet és a rozmaring ágat. Főtt burgonyával, vajas burgonyapürével vagy sült gyökérzöldségekkel, és persze fermentált zöldséggel ajánljuk. Nyugodtan készítsük el egy nappal előre, másnapra csak még finomabb lesz!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!