Visszajelzés- FODMAP

Visszajelzés- FODMAP
2021.10.31.
Köszönjük ezt a nagyszerű visszajelzést, mely remekül passzol a hamarosan induló 6 hetes online, alacsony FODMAP-programunkhoz is:
https://taplalkozasbeallitas.hu/…/alacsony-fodmap-program/
 
„Év elején volt Önnel két konzultációm, a FODMAP diéta megkezdése előtt és végén. Azóta a gluténmentesség mellett kerülöm néhány élelmiszer fogyasztását (tejtermékek, tojás, disznóhús, kukorica, repceolaj, szója), emellett változatosan étkezem.
Március óta panaszmentes vagyok és június óta nem szedek gyógyszereket (Salofalk, Budenofalk). A két héttel ezelőtti labor (calprotectin 20 alatti érteket mutat, vitaminok tökéletesek), illetve az ultrahangos vizsgalat is a bérrendszer nagyfokú gyógyulását mutatja. A már februárban az orvoson által javasolt immunsupressiva kezelésre és egyéb gyógyszer szedésre nincs szükség jelenleg. (Mondanom sem kell, hogy a Doktornő nem tudott mit kezdeni az eredményekkel.)
Korábban nem hittem volna, hogy az étkezéssel (kiegészítve stresszmanagement-tel) ilyen fokú gyógyulást érhetek el viszonylag rövid idő alatt. Nagyon köszönöm, hogy segítettek elindulni ezen az úton.” – T. B.

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4612086702175391

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!