Megszólalnak a vércseppek!

Megszólalnak a vércseppek!
2015.05.13.

A mellékelt képen egy saját orvosi mikroszkóppal készített úgynevezett „élő vércsepp” egy parányi részlete látható.

A kör alakú vörösvértestek mellett egy hatalmas, kristályszerű képződmény található (a Szabadság-szobor forma). Kisebb mennyiségben tele volt a vérminta hasonló képződményekkel, de ez a pillanatkép egy igen komoly mennyiségű, a szervezet által fel nem használt, összetapadt CUKORKRISTÁLYT mutat. Hatalmas kockázatai vannak annak, ha a szervezet nem használja fel rövid időn belül a glükózt!

Amit látunk tehát az röviden és egyszerűen: A SZERVEZET ÁLTAL FEL NEM HASZNÁLT CUKROK (magas szénhidrát- és cukortartalmú étrend következtében). Ezek a „felesleges” cukrok később a vörösvértestekhez tapadnak, majd létfontosságú fehérjék és egyéb mikrotápanyagok is csapdába esnek a ragacsos hozzátapadások következtében… ha ez hosszú távon zajlik, akkor nyugdíj-előtakarékosságra egész biztosan nem lesz szükséged.

Ezen a pillanatfelvételen nem vehető már jól ki, de a tárgylemez többi részén telis-tele volt a vércsepp GOMBÁS PENÉSZTELEPEKKEL (ami amúgy teljesen gyakori, bár sajnálatos). Nyilván valóan a candida bizonyos megjelenési formáiról beszélünk.

MIK VOLTAK A HOZZÁNK FORDULÓ HÖLGY TÜNETEI?

  • ízületi gyulladás és több évtizedes fájdalom a térdekben
  •  komoly fogproblémák
  • migrénes fejfájás-rohamok
  • évről-évre rosszabbodó látás és egyéb szemészeti gondok
  • a vérképén pedig romló májfunkciók.

Előttünk senki sem mondta neki, hogy mindez a magas cukor és finomított szénhidrát-tartalmú étrend egynéhány közvetlen következménye… A SAJÁT VÉRE VISZONT NEM HAZUDOTT. Aki nem hiszi, járjon utána.

Az általunk végzett átfogó Élő- és szárazvércsepp elemzések mellett ezért az egyik kedvenc olcsó, pontos és információ-gazdag laborvizsgálatunk az úgynevezett „HbA1C” (glikohemoglobin). Kérj egy beutalót a háziorvosodtól, ha sikerül… 

 

https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/photos/a.504923602891742/579010112149757/

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!