Vacsora tipp a tengeri ételek szerelmeseinek

Vacsora tipp a tengeri ételek szerelmeseinek
Rebeka
2020.09.07.

Ma esti vacsorám a tengeri ételek szerelmeseinek való… 🙂

  1. Rizottó : Arborio rizs, amelyet zöldség alaplében főztem, sóval, borssal ízesítettem
  2. Fokhagymás kagyló és párolt lazac: nagyon egyszerű fűszerezést kapott mindkettő, némi friss zöldfűszerrel megszórva fogyasztottam (kapor és bazsalikom is nagyon jól illik hozzá). A kagylót kókuszolajon, a lazacot pedig citromlével és vajjal készítettem el.

Bár a képen látható vacsorámat nem a szakácskönyvünkből főztem, bőségesen találhattok a könyvben is ehhez hasonló halas és tengeri herkentyűs recepteket is!

https://taplalkozasbeallitas.hu/termek/taplalkozas-beallitas-szakacskonyv/

Ma esti vacsorám a tengeri ételek szerelmeseinek való… :-)Rizottó, (Arborio rizs, amelyet zöldség alaplében főztem,…

Közzétette: Táplálkozás-Beállítás – 2020. szeptember 5., szombat

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!