Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Étrend-kiegészítő Szeminárium – Egyensúlyban a hatóanyagokkal
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Freyagena KIDS Mix
Freyagena KIDS Mix termékajánló
Sütőtökös snidlinges sushi
Egyik személyes kedvenc… (Laurien)
Burgonya és IR étrend
Inzulinrezisztenciában eléggé rossz híre van a burgonyának a magasabb glikémiás indexe miatt…
Egy személyes jellegű írás…
…Vaspál Melinda kolléganőnktől…
Vadas elkészítése:
A szénhidrátok fogyasztását 75-90%-ban teljes értékű keményítőforrások formájában javasoljuk, főétkezéshez, azaz nem feldolgozott formákban (pl. lisztek). Fontos az elkészítési forma is: a főzés, párolás pozitívan hat a vércukor-szintünkre (mert pl. kevesebb AGE-t, azaz glikációs végterméket viszünk be). További pozitív hatással bír vércukor-szintünk szempontjából, ha a keményítőket plusz zöldségekkel, egészséges zsírokkal, savanyúsággal fogyasztjuk (glikémiás terhelés csökkentése céljából): egyrészt ezért is javasoljuk az étkezésekhez a rendszeres fermentált zöldségek fogyasztását. Ez a menü tehát inzulinrezisztencia esetén is teljesen megállja a helyét számos nézőpont szerint.
További érdekes információ:
Ehhez hasonló hasznos és további komplex információkkal készülünk januári eseményeinken, mely az inzulinrezisztenciáról és a a gyermekvállalási célok támogatásáról (Carmenta-program) fog szólni. Ha kiváncsi vagy komplex nézőpotjainkra, várunk sok szeretettel Titeket.
https://www.taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/
https://www.taplalkozasbeallitas.hu/contact/
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!