Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
A lazac gyorsan elkészül, egy kevés kókuszzsíron készítettem el, sóval, borssal fűszereztem (hazai, édesvízi hallal is készíthető). Hozzá sütőtök szeletek és félbevágott kelbimbó, amiket 170 fokon 30 perc alatt készre sütöttem. Én egy kevés olívaolajjal locsoltam meg a zöldségeket (de lehet pl. kacsazsírral vagy kókuszolajjal is készíteni) és megsóztam.
A saláta: szívsaláta és olajbogyó, balzsamecettel. Opció: szívsaláta helyett fermentált cukkinivel. Egyszerű, de nagyszerű és nagyon jól esett egy hosszú nap végén Szép estét.
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!