Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
A Táplálkozás-Beállítás alapelveit követve úgy gondolom, hogy rengeteg kombináció lehetséges mikor főzünk, és remek menüket tudunk összeállítani úgy, hogy változatos legyen az étrend, fókuszálva arra, hogy tápanyagdús, egészséges ételeket készítsünk. Ehhez próbálunk számotokra minél több lehetőséget is bemutatni.
Hoztam Nektek egy köret alternatívát, mely remek bármelyik étkezéshez. Én ezt reggelire fogyasztottam, egy szelet hallal, de jól illik hozzá csirke, pulyka, marha, máj, akár tojás. Ez a köret is sok polifenolt (bioflavonoidot) tartalmaz (ezek a zöldségek színét adják), így előnyösebb az étel, pozitívan hat vércukor- és inzulinszintünkre is.
Ha szeretnél mélyebben megismerkedni a Táplálkozás-Beállítás alapelveivel és tenni egészségedért, akkor várunk sok szeretettel rendezvényeinken:
Szép napot Nektek!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!