Tonhal ponzu mártással, wokos zöldségekkel

Tonhal ponzu mártással, wokos zöldségekkel
2021.12.09.

Tonhal ponzu mártással (a ponzu receptjét megtalálhatjátok az új szakácskönyvünkben), wokos zöldségekkel (pak choi és sárgarépa) és basmati rizzsel.

Ritkán választom a tonhalat, egyrészről mert elvétve találkozom friss tonhallal a bevásárlásaim során, másrészről sajnos elég borsos az ára.

Vékony kérget sütöttünk rá, belül épphogy átlangyosodott. Nem túl karakteres ízű hal, sok fűszert vagy ízesítést elbír és fontos, hogy ne süssük túl, mert akkor élvezeti értéke nem sok marad, hamar ki tud száradni (gondoljunk csak egy kevésbé jó minőségű tonhalkonzerv állagára).

Recepteskönyveink itt érhetőek el!


https://www.facebook.com/TaplalkozasBeallitas/posts/4779467162104010

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!