Alacsony FODMAP bélegészség online program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi ismeretek – 2022.10.07.
Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
C-vitamin és cukorbetegség
A c-vitamin és cukorbetegség összefüggéseiről…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 2. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült podcast 2. részét a Fáklya Rádión…
Tápanyagdús nyári ebéd/vacsora + desszert recept
Amikor nagy a meleg és nincs kedvem a forró tűzhely mellett túl sokat állni…
Bartha Ákos a Fáklya Rádióban 1. rész (podcast)
Hallgassátok az Ákossal készült PODCAST 1. részét…
A bacont és a hagymát vágjuk fel apróra. Verjük fel a tojásokat egy nagyobb tálba, majd adjuk hozzá a fűszereket (a koriandert is vágjuk apróra, fokhagymát nyomjuk hozzá). Készítsük elő a gombákat, szárukat törjük ki, hogy tölthetőek legyenek (hogy semmi ne vesszen kárba, apróra vághatjuk a szárat is, hogy a továbbiakban felhasználhassuk). Reszeljük le a parmezánt.
Fogjunk egy serpenyőt, zsiradékon (kókusz, liba, stb.) pirítsuk meg a hagymát, bacont illetve a gombaszárakat… pirítsuk halvány barnára. Adjuk hozzá a fűszeres tojást. Süssük egy percig, míg a tojás keményebb lesz vagy csak a sütéshez öntsük fel a tojással a gombafejeket.
180 fokra készítsük elő a sütőt. Míg a sütő melegszik, töltsük meg a gombafejeket (aki nem szereti nyersen a gombát, az dobja bele forró vízbe 2-3 percig): az elkészített “tölteléket” töltsük bele a gombafejekbe, majd a tejére szórjuk rá a lereszelt parmezánunkat (opcionális, nem AIP). A megtöltött gombafejeket tegyük be a sütőbe és addig hagyjuk bent, míg a tetején lévő sajt barnára pirul vagy megsül a nyers tojás. Fogyasszuk tetszés szerint akár reggeliként, vagy gazdag köretként.
Fogyasszátok egészséggel!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!