Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Gyógynövények és fűszerek – Cassia fahéj
Gyógynövények és fűszerek sorozatunk harmadik részében a fahéjról lesz szó…
Diozmin hatása az aranyérre
A diozmin egy flavonoid, amely leggyakrabban a citrusfélékben található meg…
Gyógynövények és fűszerek – A bazsalikom
Fogadjátok szeretettel csodálatos gyógynövényeink és fűszereink sorozatunk második részét…
2 db tojást és egy + sárgáját sóval, kakukkfűvel (ízlés szerint fűszerezhető) felvertem, majd lepényként serpenyőben megsütöttem. Kókuszzsírt használtam a sütéshez. NEM raktam hozzá semmilyen gluténmentes lisztet!
egy fej vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát felaprítottam, 10-15 dkg májat(kacsa/nyúl/csirke, én kacsamájat használtam) darabokra vágtam. A hagymát és a fokhagymát serpenyőben gheen megpirítottam, majd hozzáadtam a májat is. (7-10 perc sütés) A hagymás májat aprítóban krémesítettem, sóval, petrezselyemmel fűszereztem, tettem hozzá egy evőkanál kollagén peptidet is (GAL).
Egy remek újabb alternatíva „és akkor mit lehet enni? ” kérdésre.Úgy látszik én ma sem ettem ‘semmit’.
A májkrém az egyik kedvenc reggeli-alternatívám. Amelyik nap nem fogyasztok tojást és májkrémet reggelizem, akkor zöldségekre kenem (pl.: répa, sült édesburgonya, sütőtök, gomba, zellerszár).
Jó étvágyat kívánunk!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!