Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
MeNŐpauza – Tedd menővé a változókort!
Rés a pajzson 2024 – éves, nagy pajzsmirigy előadásunk
Étrendi szokások a termékenység fokozásához
Bizonyos táplálkozási szokások segíthetnek a termékenység fokozásában…
Freyagena Microbe R-GUT
A megfelelő immunitás nukleotidokkal történő támogatása…
Mitokondriumok funkcióvesztése súlyos elhízásban
Az elhízás belső anyagcsere-rendellenességekkel is összefügg…
A krónikus mozgásszervi fájdalom felgyorsíthatja az agy öregedését
Krónikus izom-csontrendszeri fájdalomban szenvedő egyéneknél nagyobb az agy öregedésének kockázata…
2 db tojást és egy + sárgáját sóval, kakukkfűvel (ízlés szerint fűszerezhető) felvertem, majd lepényként serpenyőben megsütöttem. Kókuszzsírt használtam a sütéshez. NEM raktam hozzá semmilyen gluténmentes lisztet!
egy fej vöröshagymát és 3 gerezd fokhagymát felaprítottam, 10-15 dkg májat(kacsa/nyúl/csirke, én kacsamájat használtam) darabokra vágtam. A hagymát és a fokhagymát serpenyőben gheen megpirítottam, majd hozzáadtam a májat is. (7-10 perc sütés) A hagymás májat aprítóban krémesítettem, sóval, petrezselyemmel fűszereztem, tettem hozzá egy evőkanál kollagén peptidet is (GAL).
Egy remek újabb alternatíva „és akkor mit lehet enni? ” kérdésre.Úgy látszik én ma sem ettem ‘semmit’.
A májkrém az egyik kedvenc reggeli-alternatívám. Amelyik nap nem fogyasztok tojást és májkrémet reggelizem, akkor zöldségekre kenem (pl.: répa, sült édesburgonya, sütőtök, gomba, zellerszár).
Jó étvágyat kívánunk!
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!