Alacsony FODMAP bélegészség online program
Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Carmenta program™ – Várandósság fórumest
A progeszteron hormon szerepe gyermekvállalási célok esetén
A progeszteron nélkülözhetetlen hormon a reprodukciós folyamatban…
Kolinpótlás terhesség alatt
Az anya kolin pótlása a terhesség harmadik trimeszterében javítja a csecsemő agyi funkcióit…
Az inozitol pozitív hatásai a szervezetre
Az inozitol, mint étrend-kiegészítő pozitív hatásai a szervezetre, ezen belül a női termékenységre…
Főtt hajdinás recept
Az ilyesmi ételek a kedvenceink közé tartoznak…
14 .970 Ft 13 .980 Ft
Készleten
BARTHA ÁKOS az élelmiszer- és a táplálkozástudomány több területén is tevékenykedett, hosszú évek óta foglalkozik az ételek, a táplálkozás bonyolult témakörével. Tapasztalataira és tanulmányaira alapozva kutatja a különböző diétákat és terápiás célú étrendeket. Küldetésének tekinti, hogy kiutakat mutasson a táplálkozási tanácsok útvesztőiből, valamint hidakat építsen a hagyományos orvosi szemlélet és a tudományosan is alátámasztott, természetes módszerek között.
MEZEI ELMIRA táplálkozási tanácsadó és reformszakács, számtalan egészséges és ínycsiklandó étel megálmodója, tucatnyi nagy sikerű szakácskönyv szerzője. Specialitása a szűkített keresztmetszetű táplálkozáson belül a teljesség megtalálása. Főzőtanfolyamain és könyveiben arra tanít, hogy hogyan lehet egy diéta keretein belül ínyenc és teljes értékű kulináris élményt létrehozni. Inspirációt leginkább az ősi alapokon nyugvó, természetes és szezonális táplálkozásból merít.
Ebben a könyvben szeretnénk megmutatni, illetve segítséget nyújtani a szűkített keresztmetszetű táplálkozást követők számára, hogy lehet színes és ízekben gazdag ételeket készíteni. A receptek egy része hazai ízvilágot tükröz, másik része a világ konyháira nyitott klasszikus és egyéni kedvencek.
A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi “gyógyétrendek”/protokollok és anyagcsere-profilok szerint soroltuk az ételeket.
6 fejezettel: Reggelik, Levesek, Főételek, Saláták és köretek, Halak és tengergyümölcsei, Uzsonnák és édes falatok.
ISBN: 978-615-00-8368-1
Ez a könyv azért született meg, hogy a mindennapokba beépíthető receptek és ötletek által nyújtsunk segítséget a gyógyuláshoz vezető úton. A szakácskönyv két részre oszlik, az első fejezetben az Alacsony FODMAP-étrendé a főszerep (a bélrendszer természetes mikroflórájának helyreállításához javasolt étrend), a második fejezetben pedig a pajzsmirigy- és inzulinrezisztencia protokoll követői számára alkottunk recepteket. A könyvben található 90 recepttel szeretnénk megmutatni, hogy ez a fajta étkezés igenis lehet sokszínű, változatos és legfőképpen: finom.
A szakácskönyv 100%-ban gluténmentes recepteket tartalmaz, továbbá az alábbi protokollok szerint soroltuk az ételeket;
– Alacsony FODMAP-étrend (FODMAP)
– Pajzsmirigy protokoll (PM)
– PCOS és Inzulinrezisztencia-protokoll (PCOS – IR)
– Paleolit szemléletű autoimmun-protokoll (AIP)
Két nagy fejezet:
1. fejezet: Alacsony FODMAP-étrend 2. fejezet: PCOS, Inzulinrezisztencia és Pajzsmirigy
A fejezeteken belül pedig az alábbi témák szerint:
Reggelik, Levesek, Húsételek, Halételek, Köretek, Desszertek
ISBN: 978-615-00-9732-9
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!