Rés a pajzson előadás felvétel – 2021.06.18. – VIDEO

 

„Rés a pajzson” éves, nagy pajzsmirigy előadás – 2021.06.18.
Az immáron 7. éve nagy sikerű, ÖSSZEGZŐ előadásunk 2021-es felvonása RADIOLÓGUS SZAKMAI VENDÉGELŐADÓVAL.

E nagyon átfogó előadásunk során összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, fejlesztésünket, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket a pajzsmirigy működését érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési/gyógynövény-használati/stb.  témákban.

Az elmúlt évek eredményeinek és tapasztalatainak összegzése is megtörténik a nagy érdeklődésre való tekintettel. Több száz esettanulmányunk anyagát elemeztük ki az előadáshoz, összesítve a kapcsolódó tapasztalatokat!

Részletes tematika alább..

ELŐADÓK:

Bartha Ákos: élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője

Dr. Mohácsi Anikó: radiológus szakorvos


FONTOS TÁJÉKOZTATÓ AZ ELŐADÁS-FELVÉTEL MEGTEKINTÉSE KAPCSÁN:

A felvétel az élő helyszíni, illetve online részvételt pótló lehetőség!

A felvételt megvásárlók a helyszíni vagy online résztvevőkkel ellentétben többszöri alkalommal, azonban csak korlátozott ideig – vásárlástól számított 1 HÓNAP – tekinthetik meg a felvételt. A megtekintési határidő leteltével a felvételhez való hozzáférés automatikusan deaktiválódik. Ezért kérjük, hogy nagyon ügyeljen a határidőn belüli megtekintésre, mivel a letelte esetén az elmulasztott megtekintésért felelősséget nem tudunk vállalni.

6 .000 Ft

Elfogyott

TÉMÁINK AZ ESTE FOLYAMÁN
 • Pajzsmirigy-működés az ultrahang-vizsgálatok tükrében (Dr. Mohácsi Anikó – radiológus szakorvos)
 • PAJZSMIRIGY ÉS TÁPLÁLKOZÁS KAPCSOLATA: NCGS (nem cöliáka-specifikus lisztérzékenység) és alacsony FODMAP, gyomorfunkciók szerepe, vékonybél-regeneráció (IBS és vékonybél-kontamináció-SIBO), koleszterin-anyagcsere kapcsolódó kérdései, céltápanyagok hiánya, emésztetlenség, emésztési zavarok (puffadás-székrekedés), stb.
  # Rossz emésztés mellett miért nem hasznosul megfelelően a szintetikus pajzsmirigy-hormon?
 • Várandóságra felkészítés, GYERMEKVÁLLALÁSI CÉLOK támogatása a pajzsmirigy működés fényében (megfelelő táplálkozással és kapcsolódó (labor)diagnosztikai módszerek bemutatása mellett). A fejlődő magzat jódigénye.
  # Miért fontos a jód várandósság és szoptatás alatt még Hashimoto-ban is? Mennyi az annyi?
 • Makro- és mikrotápanyagok jelentősége és pajzsmirigy-specifikus bevitele.
 • IDEÁLIS LABORÉRTÉKEK (?!) és ezek jelentősége
  # Miért az 1 mIU/L körüli TSH kielégítő a nőgyógyászoknak és miért 2,5 mIU/L 2016-tól Németországban eleve a felső határértéke?!
 • Hormonális egyensúlyok egyéb, kapcsolódó kérdései (a nagy háromszög: pajzsmirigy-petefészkek-mellékvesék)
 • Tapasztalatok a PAJZSMIRIGY-EGYENSÚLYOK EGYÉNI kérdéseiben: GYULLADÁSOK, AUTOIMMUN HÁTTÉR, ALULMŰKÖDÉS, túlműködés, Graves… hiányállapotok, stb.
 • Hormonális egyensúlytalanságok és a pajzsmirigy összefüggései (nemi hormonok és stresszhormonok szintjén is)
 • A MÉHMIÓMA – PAJZSMIRIGY kapcsolat
 • HASHIMOTO – krónikus mikrobiális fertőzések, IBS, relatív ösztrogén-dominancia, stb. kapcsolat
  #MI AZ A NEU-5-GC és miért tűnik igen érdekes területnek Hashimoto kapcsán?
 • JÓDPÓTLÁS ÓRIÁSI KÉRDÉSEI ÉS KIEGÉSZÍTŐ (akár természetes) HORMON-/FITOTERÁPIÁS KÉSZÍTMÉNYEK pro és kontra; túl a pajzsmirigyen.
 • ÚJDONSÁG: természetes antimikrobiális készítmények a pajzsmirigy-gyulladás ellen
 • Tévhitek, buktatók és a valóban hatékony TERMÉSZETES MÓDSZEREK (táplálkozás/táplálék-kiegészítők)!
 • Megelőzés, regeneráció, GYÓGYULÁSI FOLYAMATOK.
 • Megfelelő, funkcionális táplálkozás és a pajzsmirigy hormonális egyensúlyának jelentősége napjainkban (pl. alacsony FODMAP-étrend és emésztési + felszívódási zavarok). # Bélügyek, avagy hol veszhet el az aktív pajzsmirigy-hormonok akár 20%?!

 

Emellett bemutatjuk a funkcionális állapotfelmérés lehetőségei és általunk alkalmazott módszereit – kapcsolódó ultrahang- és laborvizsgálatok.
Átfogó ok-okozati kapcsolatrendszer, célirányos és megoldás-orientált megközelítésekkel; ESETTANULMÁNYOK, PÉLDÁK, TAPASZTALATOK, SZAKMAI VENDÉGELŐADÓ.
Visszajelzések ügyfeleinktől

„…az anti-TPO szintem közel fél év után határozottan több, mint a félére csökkent. Ennek nagyon örülök! Követem ezt a protokollt továbbra is. A pajzsmirigyre továbbra is szedem a 25 mcg Letroxot, azonban ez is nagy változás, hiszen tavaly még 75 mcg-ot is használnom kellett. Ezt a változást az emésztésem javulásához tudom kötni…” – Anna

„Hashimotos vagyok és erről a betegségről ezerféle információ kering. Ebben is nagy segítség, hogy nálatok mindig hiteles infót találok, illetve az általatok tanultak birtokában már ki tudom szűrni a téves információkat. Már sok „Aha!” pillanatom volt a posztjaitokat olvasva, a videókat nézve és az előadásokon résztvevőként is.” – Katalin

„Pajzsmirigy betegség miatt jutottam el hozzátok, először előadás, majd konzultáció formájában. Ami igazán megfogott, az a rendszerszemlélet, több oldalról van megközelítve az adott betegség. Nagyon sokat segít a nálatok szerzett tudás nekem!” – Andrea

„Teljesen véletlenül találtam rátok, amikor is pajzsmirigy túlműködésemre kerestem alternatív megoldást. Hála az előadásoknak és személyes konzultációnak már nem csak a pajzsmirigyem normalizálódott, de egy egészséges babának is életet adahttam. Az étrend betartásával rövid idő alatt éreztem a változást. ” Katalin

„Pajzsmirigy betegség miatt kezdtelek Titeket követni. Nagyon meggyőző eredményeket láthattam, izgalmas recepteket, tippeket adtok a diétákhoz. Hiteles előadásokat hallhattam. Profizmus jellemzi munkátokat! 😊” – Szilvia

Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!