Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2023.12.08.
Speciális emésztőrendszeri és kapcsolódó táplálkozástudományi fórumest
Omega-3 hatása PCOS esetén
Az Omega-3 zsírok bevitele jótékony hatással van a policisztás petefészek szindrómára…
Freyagena Arktisz Jód
A jód elengedhetetlen a pajzsmirigyhormonok képződéséhez, a kognitív funkciókhoz és a…
MSM és szépség
A szerves kén a kollagén kulcsfontosságú összetevője, valamint…
Spenótos-sütőtöksaláta
…aszalt paradicsomos pesztóval és buggyantott tojással…
IDŐPONT:
2023. október 28. (szombat) 10:00–14:00
LIVE-ONLINE RÉSZVÉTELI JEGYÁR:
5.000 Ft/fő
ELŐADÓK:
Bartha Ákos:
élelmiszerbiológus, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a NutriBalance alapítója és szakmai vezetője
Fontos információk!
Részletes programleírás:
https://taplalkozasbeallitas.hu/esemenyek/etrend-kiegeszito-szeminarium-egyensulyban-a-hatoanyagokkal/
5 .000 Ft
Elfogyott
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!