Online IR-program
Tanulj házilag fermentálni Müller Ildivel! – videó workshop
Alkalmazott táplálkozástudományi továbbképzés – 2024. ősz
Előadás: Inzulinrezisztencia komplexen, de másképpen.
Természetes módszerek a magas prolaktinszint kezelésére
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő hormon, amely…
A taurinbevitel összefüggésbe hozható a metabolikus szindróma alacsonyabb kockázatával
Metabolikus szindrómáról akkor beszélhetünk, ha valakinél…
Lágy tojás szardellával
Omega-3, jód, szelén, kalcium, lecitin, A-vitamin, cink és fehérjeforrás
A bőr autofluoreszcenciája
…és a koszorúér-meszesedés közötti összefüggés az általános populációban
IDŐPONT:
2023. október 25. (szerda) 17:30–21:00
HELYSZÍN:
Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központ – Budapest, Tűzoltó u. 37-43.
HELYSZÍNI RÉSZVÉTELI JEGYÁR:
10.000 Ft/fő
ELŐADÓK:
Bartha Ákos: élelmiszerbiológus, táplálkozás-kutató, az élelmiszertudományok doktorjelöltje, a Táplálkozás-Beállítás™ alapítója és szakmai vezetője
Részletes programleírás alább..
10 .000 Ft
Elfogyott
– Igen komplex, alternatív, természetes program a fogantatásért egészen a hozzátáplálás megkezdéséig.
– Megelőzési céllal, pro-aktívan; azaz a felkészüléshez is remek esemény!
A rendezvény messzemenően több, mint egy előadás: egy interaktív, 3 órás, kiscsoportos esemény gyermekvállaláshoz kapcsolódó laboreredményeid közös-csoportos áttekintésével, valamint konkrét, megoldás-orientált javaslatokkal és hazavihető írásos anyagokkal.
Ezen az estén is komplex szemszögből közelítjük meg
a GYERMEKVÁLLALÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY összefüggéseit:
Még nincs fiókod? Regisztrálj Most!
Vissza a Bejelentkezéshez
Örülünk, hogy itt vagy, nézz körül!
A megadott e-mail címre küldjük az ideiglenes jelszavad
Biztosan törölni szeretnéd a Profilod?
Profil törlése
Sajnáljuk hogy így döntöttél. Reméljük, hogy mihamarabb viszonlátunk
Ha időben szeretnél értesülni aktuális eseményeinkről, aktiváld havi rendezvényértesítőnket!
Találd meg a kiutat az IR-ból!
Bartha Ákos táplálkozás-kutató előadása az INZULINREZISZTENCIÁRÓL komplexen, de másképpen.
Összefoglaljuk minden tapasztalatunkat, protokollunkat, kutatásunkat és alkalmazott módszerünket az inzulinrezisztenciát (IR) érintő táplálkozási és táplálék-kiegészítési témákban.
2024.09.18. | SOTE